Categorii

Categorii / Filtre

Serum tratament/ Lotiune concentrata/Spray descalcire

Tratamentul cu ser este un produs lichid de îngrijire a părului, ce are o consistență destul de groasă. În momentul aplicării serului pe păr, acesta acoperă fiecare folicul, făcând părul neted și eliminând efectul de frizz.  În afară de faptul că tratamentul cu ser oferă strălucire părului, el acționează ca un strat de protecție. Protejează păru...

Tratamentul cu ser este un produs lichid de îngrijire a părului, ce are o consistență destul de groasă. În momentul aplicării serului pe păr, acesta acoperă fiecare folicul, făcând părul neted și eliminând efectul de frizz.  În afară de faptul că tratamentul cu ser oferă strălucire părului, el acționează ca un strat de protecție. Protejează părul de căldură, de razele UV precum și de murdărie și poluanți.

Tratamentul cu ser pentru păr este produsul ideal pentru persoanele care își petrec  o mare parte din zi afară. Folosirea unui tratament cu ser potrivit tipului tău de păr va reduce considerabil timpul pe care îl aloci îngrijirii părului.

Avantajele utilizării tratamentului cu ser:

  •          Protejează părul împotriva efectelor căldurii
  •          Oferă stălucire părului și îl hrănește
  •          Acționează ca un strat de protecție, făcând părul să arate neted și mătăsos
  •          Contribuie la prevenirea ruperii părului
  •          Conține aminoazici ce protejează părul vopsit. De asemenea, contribuie la repararea foliculilor de păr de la rădăcină
  •          Hrănește și protejează părul fără a-l face uleios și fără a-l îngrășa

Loțiunea concentrată hidratează șuvițele de păr. Îți va fi utilă dacă părul tău este foarte uscat, sau dacă ești în căutarea unui produs care sa-ti protejeze părul atunci când ești afară. De asemenea, loțiunea fixează ușor părul, fără a-l încărca.  

Spray-ul pentru descâlcirea părului este extrem de folositor dacă ai un păr creț sau pur și simplu dacă părul tău se încurcă foarte tare după ce înnoți în piscină. Acesta descurcă părul foarte repede, lăsându-l neted și hidratat.

More

Serum tratament/ Lotiune concentrata/Spray descalcire  19 produse.

Showing 1 - 19 of 19 items