Kit regenerant anticaderea parului
Categorii
Kit regenerant anticaderea parului +
Kit regenerant anticaderea parului

Kit regenerant anticaderea parului

195,16 lei

Produs nou

Folosirea regulata a  tratamentului pentru regenerare BE CURATIVA in 3 faze (scrub gel, sampon, lotiune concentrata), este capabil de a  contracara cu success  procesul de intoxicare de la nivelul pielii, penetrand scalpul, elibereaza legaturile ce tin unite toxinele si impiedica o viitoare formare a acestora.

Adauga la lista dorintelor

BE CURATIVA - KIT Hair Loss Regenerant –Kit regenerant anti-caderea parului. 

Caderea prematura a parului se datoreaza acumularii de toxine. Acest fapt produce o reducere a microcirculatiei subcutanate si o slaba oxigenare la nivelul tesutului, o piele lipsita de elasticitate si radacini incapabile de a se  regenera. Folosirea regulata a  tratamentului pentru regenerare BE CURATIVA in 3 faze (scrub gel, sampon, lotiune concentrata), este capabil de a  contracara cu success  procesul de intoxicare de la nivelul pielii, penetrand scalpul, elibereaza legaturile ce tin unite toxinele si impiedica o viitoare formare a acestora. In doar 3 tratamente complete (1/sapt), scalpul este oxigenat, purifiat  si sanatos, iar parul este puternic si plin de viata.

Mod de utilizare:

1. Umeziti pielea scalpului cu apa si distribuiti Detoxygenating Regenerating Gel  direct pe scalp, masati usor. Lasati sa actioneze cateva minute dupa care clatiti.

2. Aplicati o cantitate mica de Regenerating Shampoo direct pe scalp, masati usor. Clatiti si repetati aplicarea, lasati sa actioneze  1min, clatiti.

3.Aplicati continutul unei fiole de Regenerating Lotion pe toata suprafata scalpului (agitati fiola inainte), masati delicat. Nu clatiti si incepeti sa uscati parul.

4. Efectuati o data pe saptamana tratamentul complet, iar la jumatatea saptamanii  folositi doar

Regenerating Shampoo.

Contine:3 buc scrub gel/ 1 buc sampon regenerant/ 3 buc fiole cu lotiune concentrata in uleiuri esentiale ozonizate.

cost-livrare-hni-livrare-in-toata-romania