Aparat de epilat Essential GA.MA
Categorii

Aparat de epilat Essential GA.MA

Producator: GA.MA

201,11 RON

Adauga la lista dorintelor

Aparatul Essential are două capete interschimbabile: una pentru epilare și cealaltă pentru barbierit.

Capul de epilare este format din pensete în formă de Y care îndepărtează părul de la rădăcină și poate îndepărta și firele de păr mai scurte (0,5 mm). Acest sistem exclusiv de epilare garantează rezultate de durată, lăsând pielea satinată netedă și moale. Capul de bărbierit servește la tăierea firelor de păr, fără a le scoate din rădăcini.

Dacă doriți să folosiți epilatorul pentru epilarea axilei sau linia bikinilor, puteți monta capul de precizie, care este util pentru reducerea iritației zonei respective și face posibilă obținerea unor rezultate de precizie chiar și în zonele dificile.

Aparatul are două viteze: viteza I este mai potrivită pentru firele fine, ușoare, în timp ce pentru părul mai gros, mai întunecat și pentru o epilare mai rapidă, este recomandată viteza II.

Essential este un epilator cord-cordless pe care îl puteți utiliza alimentat de la curent sau în modul fără fir. Prima încărcare durează 12 ore, în timp ce toate încărcările următoare durează 8 ore. Rezistența aparatului, cu încărcare completă, este de aproximativ 50 de minute.

Corpul acestui epilator electric este compact și ușor arcuit, fiind astfel foarte ușor de ținut. Designul ergonomic înseamnă că poate fi ușor de direcționat, mai ales în zone delicate cum ar fi linia bikinilor. Cele 2 capete pentru epilarea și bărbierit sunt extrem de simple de îndepărtat, grație celor 2 butoane de pe marginea epilatorului, în timp ce le inserați, apăsați-le în poziție. Odată ce ați introdus capul de epilare, puteți decide să scoateți capacul mai mare și să-l înlocuiți cu cel de precizie și invers.

Epilatorul este extrem de ușor de curățat și vă recomandăm să faceți acest lucru în mod regulat pentru a menține performanța la nivelurile sale ridicate. După fiecare utilizare, îndepărtați resturile de păr și praful de pe capete, folosind peria furnizată.

Capetele unice (scoase din aparat) pot fi clătite cu apă. Cu toate acestea, ele trebuie lăsate să se usuce bine înainte de a putea fi folosite din nou.

Epilatorul este prevăzut, de asemenea, cu un capac de protecție pentru a fi folosit cand nu este în funcțiune.

 • elimină chiar și părul scurt (0,5 mm)
 • rezistă până la 50 de minute fără fir
 • perfect pentru linia de bikini și zona axilară
 • 2 capete: epilare și bărbierit
 • 2 viteze

 

CuloareRoz
Viteze2
AccesoriiIncarcator, capac pentru precizie, perie de curatat, capac protector
Greutate120 g
Tensiune220-240 V
Capuri detasabileDa
Timp de incarcarePrimul timp de incarcare 12 ore, in continaure 8 ore
FunctiiEpilare picioare, axială și linie bikini. Utilizare fara fir 50 de minute.

cost-livrare-hni-livrare-in-toata-romaniaReview-uri Toate recenziile

Sumar

0

(0 Review-uri)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie parerea ta despre acest produs

Fii primul care lasa un review !

Scrie parerea ta

Aparat de epilat Essential GA.MA

Aparat de epilat Essential GA.MA

Da Nu