Comandă produse de peste 200 lei și ai TRANSPORT GRATUIT!

35 de coafuri pentru par mediu, la moda in 2021

35 de coafuri pentru par mediu, la moda in 2021

Parul de lungime medie este renumit printre femei, deoarece acesta nu este nici prea scurt, dar nici prea lung. Este perfect pentru femeile care nu au foarte mult timp pentru o coafura. Parul de lungime medie ofera acelasi aspect feminin, clasic, superb si elegant, asemeni parului lung. Chiar si hairstylistii sunt de parere ca parul de lungime medie este cel mai usoar de coafat, motiv pentru care exista nenumarate coafuri pentru par mediu, la moda in acest an.

Si vestea buna este ca majoritatea acestor coafuri pe par mediu pot fi la fel de bine realizate si acasa, nu doar la salon. Daca si tu te regasesti in categoria femeilor ce se bucura de o podoaba capilara de lungime medie, am adunat pentru tine in acest articol 35 de coafuri ideale pentru parul mediu. Descopera-le in randurile urmatoare si alege la final una dintre aceste coafuri moderne pe par mediu, in functie de preferinte!

Trucuri simple pentru coafuri pe par mediu

Coafurile pentru par mediu se numara prin acele stylinguri usor de realizat, in asa fel incat sa iti poti reinventa de fiecare data lookul, jongl\nd cu forme, metode si produse de styling. Si pentru ca ne dorim sa ai una dintre cele mai populare coafuri pe par mediu din acest an, iti vom oferi cateva trucuri simple de care sa tii cont atunci cand iti aranjezi podoaba capilara.

Cum sa faci o coafura pentru par mediu ondulat

Buclele nu se vor demoda niciodata si vor fi considerate intotdeauna un detaliu romantic, aspect ce se aplica si coafurilor pe par mediu ondulat. Fie ca sunt prinse sau sunt lasate libere, deasupra umerilor, buclele au un aspect elegant si pot fi purtate cu usurinta intr-o multime de combinatii vestimentare, pentru diferite ocazii. Daca parul tau este de lungime medie, este recomandat ca buclele sa fie realizate spre varfuri, pentru a nu lua mult din lungimea parului.

Cum obtii o coafura pentru par mediu drept

Coafurile pe par mediu sunt la mare cautare in acest an, datorita aerului lor cool si tineresc. Atunci cand vorbim despre un par mediu drept, acesta poate fi obtinut prin utilizarea placii de par, in asa fel incat sa poti oferi varfurilor un aspect deosebit. Cu siguranta te poti inspira din revistele de fashion, in care coafurile pe par intins sunt printre cele mai intalnite. Chiar si un par filat mediu va arata spectaculos atunci cand este indreptat cu placa, in functie de tunsorile pe par mediu filat pentru care optezi!


Cum poti obtine o coafura pe par mediu tuns in scari

De regula, parul tuns in scari este cel mai usor de coafat, fiind mult mai maleabil in obtinerea coafurilor pe par mediu dorite. Daca ai parul drept tuns in scari, acesta poate fi coafat in cele mai diverse moduri, de la cele mai simple, cu ajutorul unei perii de coafat, pana la cele mai complicate, prin intoarcerea varfurilor spre interior sau exterior.

Cum poti obtine coafuri pe par mediu cu bentita

Coafurile pe par mediu cu bentita pot fi extrem de simple, insa de mare efect. Desigur, ai putea considera ca bentita este piesa de rezistenta, insa si parul joaca un rol important. Pornind de la acest accesoriu, te poti juca cu parul tau, impletind suvitele de par, rasucindu-le si oferindu-le efectul dorit. Sugestia noastra este sa optezi pentru o bentita purtata in modele de coafuri pe par mediu wavy. Acestea sunt coafuri simple pe par mediu, de facut acasa.

Cum realizezi o coafura pe par mediu cu impletituri

Coafurile cu impletituri sunt departe de a fi coafuri simple pe par mediu. Daca ai parul de lungime medie, poti opta fie pentru o coafura cu o ureche descoperita, cu o impletitura prinsa la spate, fie pentru o bentita impletita din parul natural la baza fruntii, in crestetul capului sau la spate. Aceste tipuri de impletituri pot fi realizate foarte usor acasa, cu ajutorul unei pieptan si dexteritate in impletirea parului.


35 de coafuri pentru par mediu, in tendinte in 2021

Coafuri cu coc pentru par mediu

Parul mediu poate inspira coafuri speciale, ala cum sunt si coafurile cu coc. Fiind o coafura simpla si populara, cocul poate fi realizat intr-un timp relativ scurt si fara prea multe produse de styling. Cu toate acestea, este recomandat un fixativ pentru a prelungi durata coafurii, mai ales daca parul tau nu este rezistent de la mama natura. Iata cateva idei de coafuri cu coc pe par mediu!


Coafuri lejere pentru par mediu

Coafurile lejere sunt cea mai usoara forma de aranjare a parului mediu si sunt departe de a fi un stil neglijent. Fie ca optezi pentru un par cu bucle lejere, fie pentru parul drept, coafura are la baza cele mai diverse produse pentru par, asa cum sunt, de exemplu, asa cum sunt periile pentru tapat sau periile rotunde pentru arcuirea varfurilor parului.


Coafuri elegante pentru par mediu

In 2021, coafurile pentru par mediu de ocazie primeaza, motiv pentru care stilul clasic, elegant, este din ce in ce mai abordat de doamne si domnisoare. Fie ca optezi pentru o coafura de seara pe par mediu cu bucle sau coafuri pe par mediu pentru nunta sau botez, cu par drept, trebuie sa te asiguri ca vei avea la indemana atat periile de par si clemele necesare, cat si cel mai bun fixativ pentru par, in vederea obtinerii unei coafuri de care sa te bucuri pe durata intregii zile.


Coafuri de mireasa pentru par mediu

Daca urmeaza sa fii mireasa, nu trebuie sa te preocupe aranjatul parului mediu, caci exista numeroase coafuri de mireasa pe par mediu ce te vor fascina. Parul pana la umeri, usor ondulat sau prins intr-un coc, poate crea un efect senzational. Indiferent ca optezi pentru un coc elegant sau pentru un aranjament asimetric al parului, cu cateva accesorii potrivite, cu siguranta vei avea coafura perfecta pentru o mireasa. Tine cont ca produsele de fixare si stralucire nu trebuie sa lipseasca din acest proces, pentru o coafura spectaculoasa.


Coafuri pe par mediu cu impletituri

Impletiturile discrete sau cele evidente sunt un trend actual in 2021, motiv pentru care iti sugeram sa optezi si tu pentru astfel de coafuri pe par mediu. Acestea nu vor face decat sa-ti accentueze frumusetea si trasaturile ingenue. Cu ajutorul unor accesorii de prins parul, suntem siguri ca poti realiza impletituri divine, ce vor da nastere unor dintre cele mai frumoase si elegante coafuri pe par mediu. Iata cateva idei!


Coafuri pentru par mediu cu breton

Cu ajutorul periilor si pieptenilor potiviti vei reusi sa creezi cele mai frumoase coafuri pentru par mediu cu breton. Desigur, va trebui luata in considerare si fizionomia fetei atunci cand vrei sa mizezi pe o astfel de coafura, caci volumul pe care parul il capata prin coafare nu avantajeaza orice fizionomie, atunci cand este si bretonul la mijloc.



Speram ca am reusit sa-ti aducem doza de inspiratie necesara cu aceste coafuri pentru par mediu si ca data viitoare cand vei merge la salonul de infrumusetare, vei stii care sunt cele mai in voga optiuni pentru parul tau.


Tie care din aceste coafuri pe par mediu ti se potriveste?