Comandă produse de peste 200 lei și ai TRANSPORT GRATUIT!

80+ de modele de unghii cu gel in tendinte in 2021

80+ de modele de unghii cu gel in tendinte in 2021

Se spune adesea ca unghiile sunt cartea de vizita a femeilor si a barbatilor, deopotriva, prin urmare este necesar sa investim timp in manichiura noastra. Atunci cand vine vorba de femei, insa, acestea sunt foarte atente nu doar la ingrijirea unghiilor, ci si la modelele de unghii pe care le aleg. Din fericire, in prezent exista o multime de modele de unghii cu gel si modele de unghii semi, aspect care face destul de dificila alegera unui singur model de manichiura.

Si pentru ca ne dorim sa ai parte de o alegere cat mai usoara, iti vom prezenta, in cele ce urmeaza, cele mai interesante modele de unghii cu gel si nu numai, in tendinte in anul 2021. Iata cu ce design fermecator al manichiurii te poti rasfata in acest an, tinand cont de diversitatea de idei de manichiura la moda!

Avantajele unghiilor cu gel

O manichiura ingrijita am stabilit deja ca este cartea de vizita a femeilor care se respecta. Si pe buna dreptate, pentru ca nimic nu poate fi mai frumos decat o manichiura perfecta in permanenta. Iar cu ajutorul metodelor moderne ce consta in aplicarea de gel sau acril pe unghii, fie sub forma unui strat protector prin modele de unghii semipermanente, fie sub forma unghiilor false realizate din aceste materiale.

Modelele de unghii cu gel prezinta reale avantaje pentru doamne si domnisoare, iar printre cele mai populare beneficii ale acestor tipuri de manichiura se numara:

  • Rezistenta

Modelele de unghii cu gel sunt mult mai rezistente decat unghiile naturale, iar unghiile false sunt o alternativa excelenta in cazul in care unghiile naturale nu cresc suficient, se rup sau se exfoliaza.

  • French-ul perfect permanent

Visezi la a avea o manichiura french clasica, care nu se strica niciodata si care arata perfect chiar si saptamani la rand? Ei bine, exista numeroase modele de unghii cu gel care iti pot asigura manichiura perfecta in acest an!

  • Unghii lungi

In cazul in care unghiile naturale nu iti permit sa le pastrezi lungi, modelele de unghii cu gel au avantajul de a te ajuta sa iti mentii unghiile la lungimea pe care ti-o doresti. Mai mult decat atat, forma unghiilor va fi mereu ideala.

  • Cele mai deosebite modele

Unghiile false iti permit sa fii creativa in ceea ce priveste decorarea unghiilor, fie ca vorbim despre picturi pe unghii sau cele mai diverse aplicatii, lucru pe care denivelarile unghiilor normale nu ti le permite.

  • Refacerea unghiilor rupte

Daca ti s-a rupt o unghie, nu este nicio problema! Cu ajutorul acestor materiale, unghia poate fi refacuta complet, in asa fel incat nu o vei mai putea deosebi de cele naturale.

Modele de unghii cu gel care se poarta in 2021

Acum, in 2021, majoritatea femeilor aleg manichiura cu gel sau cu oja semipermanenta indiferent daca este o ocazie speciala sau o zi normala de munca. Astfel, am adunat intr-un articol peste 80 de modele de unghii cu gel doar pentru tine. Speram sa gasesti modelul preferat in lista de mai jos si te asteptam sa consulti lista de geluri profesionale de la Ami Gel!

Unghii cu aspect mat

Modelele de unghii cu gel cu aspect mat sunt din ce in ce mai populare in 2021, indiferent ca preferi unghii cu gel albe, unghii negre mate sau modele de unghii colorate. Un Gel De Sigilare Fara Fixare - Flexi Dry Top Soak Off 10ml - AMI GEL este o alegere profesionala ideala pentru cele mai diverse modele de unghii cu gel cu aspect mat.


Unghii cu aspect sidefat

Daca iti doresti modele de unghii cu gel cu aspect sidefat, poti utiliza oricand unul din gelurile din gama Acryl Gel - UV LED. Acestea sunt compuse dintr-un material dens, preparat din gel si acryl, nu incalzesc unghia, se modeleaza usor, asigura o constructie perfecta si este foarte rezistent la socuri si lovituri. Folosind unul dintre aceste geluri vei avea unele dintre cele mai frumoase unghiute cu gel, indiferent de ce culori de unghii alegi!



Unghii cu aspect perlat

Esti o fana a unghiilor cu aspect de perla? Atunci cu siguranta trebuie sa te orientezi asupra unui gel perlat pigmentat, asa cum este Gelul Colorat Perlat - Pearl Gel Natural 5gr - AMI GEL. Cu un efect usor metalic, acest gel este special conceput pentru modelele de unghii cu gel pentru mirese, datorita pigmentilor cu efect de perle si pietre semipretioase. Modelele de unghii simple n-au aratat niciodata mai bine, fie ca vorbim de unghii lungi sau de modele de unghii patrate, scurte.


Modele de unghii cu gel cu bijuterii aplicate

Obisnuiesti sa ai un look excentric, care sa iasa in evidenta prin stralucire? Atunci modelele de unghii cu gel simple nu sunt pentru tine si cu siguranta tendinta este de a opta pentru unghii cu bijuterii aplicate, fie ca vorbim de unghii scurte, de unghii in forma stiletto sau balerina. Pentru astfel de

modele de unghii cu gel, un top precum cele folosite pentru sigilarea unghiilor cu gel este perfect pentru mentinerea fixa a bijuteriilor aplicate pe unghii.


Unghii cu sclipici

Un primer cu acid pentru oja semipermanenta, de exemplu, este ideal pentru modelele de unghii cu gel si sclipici, si nu numai. Sclipiciul este la moda in 2021, asa ca nu ezita sa optezi pentru o manichiura sclipitoare, folosind produse profesionale pentru unghii cu gel sau oja semipermanenta.




Modele de unghii cu gel cu stickere aplicate

Vrei ca manichiura ta sa fie in centrul atentiei cu cele mai interesante modele de unghii cu gel? Atunci poti alege sa aplici stickere peste baza de gel deja aplicata. Desigur, manichiura se va finaliza cu ajutorul unui top precum Gelul De Sigilare - Play Top Gel 10ml - AMI GEL. Acesta va sigila lucrarea unghiilor, fiind rezistent la socuri si razele UV.



Modele de unghii cu gel stil french

Unghiile french vor ramane intotdeauna una dintre cele mai populare modele de unghii cu gel in randul femeilor de pretutindeni. Daca optezi pentru o astfel de manichiura, un gel UV LED Constructie Alb/French este perfect, pentru ca nu curge, ramane modelat si conturat pentru linia de french. Fie ca preferi unghiile cu gel french rotunde, fie ca vrei modele de unghii mici, unghiile tale vor arata clean si impecabil.


Unghii cu gel cu diverse modele

Iti plac unghiile pictate? Dar iti plac in egala masura si sclipiciul, paietele si pietrele? Varietatea de modele de unghii colorate de vara este infinita: unghii galbene, modele de unghii mov, modele de unghii rosii, unghii negre cu model, unghii cu gel rosii cu sclipici, modele de unghii roz, unghii cu gel nud cu sclipici, modele de unghii cu gel in stil curcubeu, unghii cu modele etnice si multe altele se numara printre cele mai populare tipuri de manichiuri ale saloanelor de infrumusetare. Indiferent de model, asigura-te ca alegi cele mai bune produse pentru unghii tehnice, din magazinele de specialitate.








Speram ca cele peste 80 de modele de unghii cu gel sa fi fost pe placut tau si sa gasesti in toate aceste modele unele care sa te inspire in alegerea viitoarei manichiuri la salon. Ghici cine va avea o manichiura asemenea pozelor pe care le vezi pe Pinterest!