Comandă produse de peste 200 lei și ai TRANSPORT GRATUIT!

Parul blond cenusiu: 65 de ipostaze ale frumusetii

Parul blond cenusiu: 65 de ipostaze ale frumusetii

Blondul este si va fi intotdeauna o culoare de par ce se va afla in topul preferintelor iubitoarelor de frumos, in timp ce blondul cenusiu este una dintre nuantele de par ce s-a remarcat tot mai mult, castigand popularitate. Cum recunosti blondul cenusiu? Este un ton palid si rece, ce se potriveste foarte bine cu suvitele ciocolatii, cu atat mai mult cele de culoare inchisa si cele platinate. Combinarea tonului de cenusiu cu alte nuante este ceea ce face aceasta optiune atat de versatila si de populara.

Te-a cucerit si pe tine blondul cenusiu, insa pana acum l-ai admirat doar pe internet si in revistele de moda? Atunci a venit momentul sa indraznesti sa abordezi un look sofisticat si indraznet cu unul dintre tonurile preferate de blond cenusiu. Desigur, optiunile sunt nenumarate: blond cenusiu deschis, blond mediu cenusiu, blond inchis cenusiu, par vopsit in doua nuante de cenusiu, par vospit blond balayage cenusiu, blond cenusiu cu suvite, par vopsit blond ombre cenusiu si lista poate continua. In cele ce urmeaza iti vom povesti putin despre blondul cenusiu si iti vom recomanda nuante de blond cenusiu in 65 de ipostaze ale frumusetii!

De ce sa te vopsesti blond cenusiu?

O schimbare beauty este oricand binevenita, uiar daca iti doresti un look schimbat la 360 de grade, cu siguranta blondul cenusiu este una dintre cele mai cool si in tendinte optiuni. Astfel, unul dintre motivele principale pentru care merita sa adopti un astfel de look este popularitatea nuantelor cenusii la momentul actual, datorita aspectului usor regal si modern.

Indiferent ca optezi pentru un blond cenusiu integral, ombre, balayage sau suvite, schimbarea de look cu siguranta iti va avantaja trasaturile. Nuanta de blond cenusiu complimenteaza, de regula, tenul deschis la culoare si ochii verzi sau albastri. Cu toate acestea, este important sa te consulti cu un stilist inainte de a face pasul cel mare, pentru a te asigura ca aceasta culoare de par ti se potriveste, dar si pentru a beneficia de sfaturi cu privire la procedura de vopsire.

Ce trebuie sa stii inainte de a alege culoarea blond cenusiu

Blondul nu se demodeaza niciodata, aceasta este parerea specialistilor in domeniu. Insa cum prin blond cenusiu se intelege o nuante de blond ce contine tonuri reci de albastru, violet si purpuriu, este important sa cunosti cateva aspecte inainte de a incepe procesul de transformare a podoabei tale capilare.

  • Consulta un hairdresser

Te va ajuta sa intelegi daca schimbarea e potrivita pentru tine si te va sprijini in alegerea nuantei de blond care te defineste cel mai bine. El cu siguranta va stii sa-ti spuna daca te avantajeaza un blond gri, un blond nordic, un blond inchis, blond platinat ombre, blond deschis, balayage gri, blond argintiu, nuante de blond nisipiu sau cu totul alte tipuri de blond.

  • Tenul si culoarea ochilor

Blondul cenusiu este o nuanta in trend, dar ar trebui sa stii ca aceasta se potriveste unui ten in culori deschise, reci. Daca ai ochii verzi sau albastri sau nuante ale acestora, atunci blondul cenusiu este o alegere inspirata.

  • Garderoba adecvata

Atunci cand alegi sa iti vopsesti parul intr-o nuanta de blond cenusiu trebuie sa arunci o privire prin sifonier. Asta deoarece nuanta despre care vorbim este evidentiata cel mai bine prin tinute in culori reci, precum albastru, gri sau alb.

  • Produse adecvate de ingrijire a parului

Dupa ce ti-ai vopsit parul gri, asigura-te ca balsamul, precum si samponul folosit, sunt cele recomandate pentru aceasta nuanta, deoarece acestea au in compozitie ingrediente care ajuta la mentinerea culorii si a sanatatii parului.

Galerie foto: 65 de ipostaze ale frumusetii in blond cenusiu

Blond cenusiu deschis

Te tenteaza sa incerci nuanta de blond cenusiu deschis? Atunci va trebui sa alegi o vopsea pentru blond cenusiu, ce se aseamana destul de mult cu vopseaua pentru blond argintiu, insa mult mai rece. Sugestia noastra este sa optezi pentru vopseaua de par permanenta fara amoniac Color Keratin Oro Puro 24K 10.0, Extra Blond Platinat - Oro Therapy. Desigur, sa nu uiti de oxidantul din gama Oro Puro!








Blond cenusiu mediu

Esti indrazneata si preferi un blond cenusiu mediu, cu o tenta mai intunecat decat cel deschis, insa nu la fel de intens precum blondul cenusiu inchis? Atunci vopseaua de par permanenta fara amoniac Color Keratin Oro Puro 24K 10.1 Extra Blond Platinat Cenusiu Extra - Oro Therapy este ceea ce ai nevoie. Vei avea, insa, nevoie si de oxidant!



Blond cenusiu inchis

Esti pregatita pentru un blond cenusiu inchis de exceptie? O vopsea de par cenusiu inchis este fix ceea ce ai nevoie pentru a obtine look-ul dorit, iar recomandarea noastra este vopseaua de par permanenta fara amoniac Color Keratin Oro Puro 24K 10.13 Extra Blond Platinat Bej Extra - Oro Therapy. Iti garantam ca este cea mai bune optiune de vopsea pentru blond cenusiu inchis!


Par vopsit in doua nuante de cenusiu

Daca vrei sa te joci cu paleta de cenusiu aleasa pentru podoaba ta capilara, poti opta oricant pentru doua sau mai multe nuante de cenusiu. Combina o vopsea de par cu actiune echilibranta anti-galben 8 Ice Blond Deschis Rece cu o vopsea de par permanenta - Be Color 24 Minute 10.1 Blond Cenusiu Foarte Deschis Extra - Be Hair, iar parul tau va fi demn de coperta unei reviste!


Par cenusiu vopsit in stil balayage

Tehnica balayage a luat cu asalt saloanele de infrumusetare, iar blondul cenusiu este ideal pentru acest stil inedit. In functie de preferinte, de tonurile de blond pe care vrei sa le adopti, dar si de trasaturile faciale, poti opta pentru cele mai diverse nuante de blond cenusiu in tehnica balayage. Sugestia noastra este sa optezi pentru o vopsea de par cu Actiune Echilibranta Anti-Galben 8 Ice Blond Deschis Rece - No Yellow Color Cream 8 Ice Light Ice Blonde - Fanola, in combinatie cu vopseaua de par permanenta - Be Color 24 Minute 5.1 Castaniu Cenusiu Deschis - Be Hair.


Par vopsit blond ombre cenusiu

La fel de popular si de iubit precum stilul balayage, stilul ombre este si el avantajat de multiplele nuante de cenusiu. Daca esti bruneta si doresti sa-ti pastrezi radacinile naturale, sugestia noastra este sa optezi pentru o vopsea de par Fanola Color Cream 10.1 Blond Cenusiu Platinat - Fanola pentru varfurile podoabei capilare.


Blond cenusiu cu suvite

Suvitele inca sunt in trend, cu atat mai mult cu cat exista numeroase nuante de gri si blond care sa le complimenteze. Daca si tu iti doresti sa imbratisezi o look ce implica blond cenusiu cu suvite, poti alege sa combini multiple tonuri de gri cenusiu. O varianta de luat in calcul este combinarea unei vopsele de par No Yellow Color Cream 10 Ice Platinum Ice Blonde - Fanola, cu vopseaua de par Be Color 12 Minute 5.1 Castaniu Cenusiu Deschis - Be Hair si Fanola Color Cream 7.11 Blond Cenusiu Intens - Fanola.


Speram ca am reusit sa te inspiram cu cele mai cool idei de blond cenusiu si ca-ti vei face si tu curajul sa alegi aceste tonuri de blond pentru parul tau, in viitorul apropiat. Desigur, ia in considerare toate aspectele pe care trebuie sa le cunosti inainte de a lua aceasta decizie indrazneata!