Comandă produse de peste 200 lei și ai TRANSPORT GRATUIT!

Cum să ai părul strălucitor?

Cum să ai părul strălucitor?

Râvnești la părul vreunei vedete și îți dorești să ai și tu un păr strălucitor și puternic? Nu este imposibil! Vei avea nevoie de o rutină de îngrijire a părului foarte bine pusă la punct, produse potrivite și puțină răbdare.

Dacă părul tău nu are strălucire, înseamnă că este uscat și casant, astfel că, va avea nevoie de foarte multă hidratare.

Pentru a obține acea strălucire magnifică a părului, începe cu hidratarea

Ca să începi schimbarea din interior spre exterior, începe să te hidratezi mai bine. Obișnuiește-te să bei minim 2 litri de apă pe zi și vei vedea că aceasta va contribui în timp și la strălucirea părului tău. Dacă părul tău este foarte deteriorat și suspectezi o carență de vitamine, fă-ți un set de analize a vitaminelor și mineralelor responsabile și pentru creșterea armonioasă a părului, iar atunci când este cazul, completează cu suplimente pe care să le iei zilnic o perioadă de timp și vei vedea rezultate frumoase nu numai pe păr dar și pe ten și pe unghii.

Folosește produse specifice pentru strălucirea părului

1. Șampon

Pentru un păr cât mai strălucitor, e nevoie să investești într-un șampon și un balsam care să se adreseze problemei tale: șamponul iluminant cu argan, aur 24K și protecție UV este hidratant și restructurant, curăță delicat părul și scalpul făcându-l ușor, moale și strălucitor. Conține micro-molecule de Aur, Ulei de Argan, cheratină, protective UV și ulei de Cyperus dulce care dau împreună o strălucire magnifică părului tern, fără vitalitate și energie, deshidratat sau cu fire despicate.


2. Balsam

După clătire, aplică un balsam restructurant cu proteine din lapte   – acestea restructurează firul de păr, lăsându-l mătăsos, suplu și strălucitor.

3. Mască

Chiar dacă folosești balsam după fiecare spălare, este foarte important ca o dată pe săptămână să aplici și o mască – tratament: masca iluminanta de la Oro therapy repară părul distrus de factorii chimici și agresiunile mediului înconjurător (raze UV, factori poluanți, stres, etc). Aranjează părul electrizat, lasă părul mătăsos și plin de vitalitate, hrănind în același timp părul și făcându-l foarte ușor de descâlcit.


4. Ulei pentru păr

Folosește un ulei pentru păr pentru a-i oferi suficintă hidratare. Uleiurile de argan, avocado, jojoba sau nucă de cocos sunt excelente pentru acest scop. Aplică acest ulei, Ulei pentru Netezirea Parului - Oil Reflections Luminous Smoothing Oil 30ml - Wella ca ultim pas în rutina de îngrijire a părului, pentru netezire, hidratare și mai multă strălucire.


5. Serum pentru strălucire intensă

Pe părul umed, obișnuiește-te să aplici un serum pentru strălucirea părului. Cu doar câteva picături de Shine Drops Glossing Serum de la Be hair, poți să ai în timp, un păr cu o strălucire și luminozitate de invidiat.


6. Spray pentru volum și strălucire

Pentru coafarea părului, alege să folosești un spray pentru volum care oferă extra strălucire.


Periază-ți părul cu o perie din peri naturali pentru a-l menține moale și strălucitor. Evită utilizarea perilor din plastic sau metal, care pot deteriora părul. Această perie din abanos cu păr de mistreț stimulează rădăcinile părului, oferind un “polish” și o finețe uimitoare, prin închiderea cuticulelor. Părul de mistreț are proprietăți antistatice iar lemnul de abanos asigură rezistență în timp și un confort sporit, fiind mai ușor decât alte tipuri de lemn. Rezultatul final va fi o utilizare ușoară și ergonomică, un păr strălucitor și fin ca mătasea.


Nu uita că un stil de viață sănătos, care să includă o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate ajută inclusiv părul. Nutrienții esențiali din alimentație și un flux sanguin sănătos sunt importante pentru sănătatea și aspectul părului.