Comandă produse de peste 200 lei și ai TRANSPORT GRATUIT!

Cum să crești o barbă cu adevărat grozavă

Cum să crești o barbă cu adevărat grozavă

Dacă ești îndeajuns de norocos să ai o barbă (în adevăratul sens al cuvântului) ar fi păcat să nu profiți de ea și să o îngrijești cum se cuvinte. Se prea poate să-ți fie accesoriul cel mai de preț și să-ți ofere acel look masculin și misterios care dă pe spate orice femeie.

Iată câteva informații prețioase de care ar trebui să ții cont pentru a-ți crește o barbă cu adevărat grozavă:

1. Spală-te cu un șampon pentru barbă.

Așa cum pe față te speli cu un anumit produs, pe cap cu alt produs, și barba ta (mai ales ea) are nevoie de îngrijire specială. Samponul pentru Barba - Beard Care Shampoo Barber Club 250ml - Novon este conceput special pentru îngrijirea bărbii, combinând extractele calmante, purificantoare și hidratante din Aloe Vera și Provitamina B5. Ajută la recăpătarea echilibrului natural și are efect de netezire a pielii, jută la o creștere sănătoasă a firelor de păr și le descâlcește ușor.


2. Folosește balsam pentru barbă.

Este important ca barba ta să fie în permanent hidratată și mătăsoasă. Asta o va face să crească sănătos, să se umple și să prindă contur. Balsam pentru Barba - Beard Balm 75ml - Dear Beard protejează, înmoaie și netezește barba. Ajută la disciplinarea părului și eliminarea încrețirii, făcând barba mai ușor de gestionat, pieptănat și periat, dar nu în ultimul rând moale și plăcută la atins.


3. Nu uita de uleiul pentru barbă.

În plus față de balsam, uleiul de barbă îți va hidrata mai intens barba, te va ajuta să o aranjezi așa cum dorești și va avea un efect plăcut inclusiv pe piele, protejându-te de iritații și mâncărime. Ulei pentru Barba 100% Natural - Beard Oil Amber 50ml - Dear Beard are o formulă specială cu uleiuri naturale și disciplinează barba rebelă, catifelează, protejează și hidratează, eliminând efectul de electrizare. Deasemenea, combate uscarea și descuamarea pielii.


4. Tunde-ți barba periodic și folosește un aparat profesional.

Investiția într-o mașină de tuns calitativă este probabil cea mai importantă, când vine vorba de îngrijirea bărbii.

Este foarte important să îți tunzi frecvent barba astfel pentru ca ea să devină tot mai deasă și pentru a avea constant un aspect îngrijit cu forma pe care ți-o dorești, fără fire răzlețe care dau un aspect neuniform.

Masina de Tuns Parul - Absolute Fade Hair Clipper - GBS Ga.ma e perfectă pentru orice tip de barbă! Este ușor de folosit, are un design masculin și are nivel de tăiere ajustabil.


5. Folosește o perie pentru barbă.

Perie pentru Barba - Mini Brush - Dear Beard este o mini-perie robustă și total masculină, cu mâner de lemn, ideală pentru perierea bărbii dar care în același timp este delicată cu ea. Este un instrument de nelipsit din rutina zilnică a oricărui bărbos, atât pentru descâlcirea sau aranjarea bărbii, cât și pentru distribuirea uniformă a produselor de îngrijire, oferind astfel un aspect îngrijit și fermecător.


Păstrează în minte ideea că, așa cum bărbaților le place să vadă un păr strălucitor, sănătos și îngrijit la orice femeie și femeile apreciază bărbații cu o barbă îngrijită, și frumos întreținută. Și așa cum un păr superb ridică nivelul oricărei ținute la femei și bărbații pot obține același rezultat, cu o barbă grozavă.

Să fii bărbos nu e ușor, dar e frumos și atrăgător!