Comandă produse de peste 200 lei și ai TRANSPORT GRATUIT!

Cum să-ți ondulezi părul cu placa de îndreptat?

Cum să-ți ondulezi părul cu placa de îndreptat?

Poate ești și tu una dintre acele persoane care nu se poate lăuda cu foarte multă îndemânare. Din cauza asta, eviți să faci unele lucruri singură, cum ar fi ondularea părului cu placa de întins. Pentru tine și prietenele tale care se încadrează în aceeași categorie, am cules câteva informații și am pus lucrurile cap la cap, astfel încât să îți oferim un mic ghid despre cum să-ți ondulezi părul cu placa de îndreptat:

1. Primul pas este să îți pregătești părul, pieptănându-l și aplicând protecție termică, Spray pentru Protectie Termica - SP Resolute Lift Spray 250ml - Wella  pe lungimea părului și pe vârfuri. Aceasta te va ajuta să eviți deteriorarea părului atunci când îl supui la temperaturi foarte ridicate.


2. Mai departe, împarte părul în secțiuni mai mici. Cu cât sunt mai mici secțiunile, cu atât este mai ușor să creezi onduleuri mai bine definite. Dacă ai părul des vei avea puțin mai mult de lucru, dar rezultatul final va fi pe măsura așteptărilor.

3. Ia câte o șuviță de păr și răsucește-o în jurul plăcii, începând cât mai aproape de rădăcină, apoi unește cele două jumătăți ale plăcii și trage placa spre vârfurile părului, ținând-o îndreptată în jos. Lasă apoi șuvița deoparte și continuă cu următoarele. Asigură-te că placa de întins este întotdeauna îndreptată în aceeași direcție pentru a crea onduleuri uniforme.

4. Repetă acești pași cu fiecare secțiune de păr până când ai ondulat întregul păr. Cel mai corect și ușor este să începi cu secțiunile de jos, cu părul de lângă ceafă, urmând secțiunile de mai sus, până ajungi să ondulezi tot părul.

5. Inițial, buclele îți vor părea prea “definite”, de aceea este bine să le aranjezi cu mâna, efectiv să treci cu degetele prin ele, pentru a le oferi un aspect mai natural. Pentru bucle cât mai discrete, poți să folosești un pieptene cu dinții rari cu ajutorul căruia să separi buclele.

6. După ce ai creat toate onduleurile, aplică produse de finisare și fixare, cum ar fi un spray pentru strălucire  și un fixativ  pentru a-ți menține coafura cât mai mult timp.



Pe lângă pașii pe care trebuie să îi urmezi, este foarte important să folosești o placă de întins părul profesională , de preferat cu vârfurile rotunjite, cu temperatura ajustabilă și tehnologie inovatoare care să nu deterioreze părul.


Deasemenea, este important să acorzi atenție direcției în care rotești placa de îndreptat pentru a obține onduleuri bine definite și uniforme.

Dacă ții cont de aceste sfaturi și exersezi pașii de mai sus cât mai des, vei observa că în timp și cu răbdare, vei putea să creezi onduleurile perfecte cu placa de îndreptat!