Comandă produse de peste 200 lei și ai TRANSPORT GRATUIT!

Perie Dubla Pentru Intins parul - Cadoul Perfect pentru Craciun

Perie Dubla Pentru Intins parul - Cadoul Perfect pentru Craciun

    Recenzie Gama Innova Duo

1. Tehnologie și înveliș:

    Am ales să acordăm o notă foarte bună tehnologiei Gama Innova Duo: acest dispozitiv pentru îndreptarea părului are, în opinia noastră, o acțiune eficientă asupra părului, menținând pe cât posibil sănătatea și bunăstarea podoabei capilare.

    Tehnologia pe care se bazează Gama Innova Duo este, în realitate, cea tradițională, bazată pe folosirea temperaturilor înalte. Cel mai inovator element al acestei plăci este cel legat de structură, care va fi analizat în paragraful următor: în locul plăcilor tradiționale încălzite găsim, de fapt, două suprafețe, fiecare acoperită de 56 de peri; acestea sunt elementele care, prin încălzire, realizează stilul propriu-zis.


    Acești peri sunt acoperiți cu ceramică, un material care permite, pe de o parte, o distribuție uniformă a căldurii, reducând stresul la care este supus părul și, pe de altă parte, alunecarea firelor între peri într-un mod mai delicat și mai fluid. În plus, învelișul perilor este îmbogățit cu ceea ce producătorul numește "Tehnologia Nano Silver": ceramica conține în fapt particule foarte mici, cu acțiune antibacteriană, care ar trebui să mențină perii curați și dezinfectați, reducând formarea de impurități. În cele din urmă, Gama Innova Duo este echipată cu un ionizator care generează ioni negativi în timpul utilizării; aceste elemente contracarează electricitatea statică a părului și reduc frizz-ul, lăsând părul mai neted și strălucitor.

 2. Dimensiuni și structură:

    Dupa cum s-a menționat deja, structura este caracteristica distinctivă a Gama Innova Duo; prin urmare, am atribuit acestui factor o notă bună, dar nu excelentă: de fapt, dacă, pe de o parte, designul acestei plăci este foarte interesant, pe de altă parte, structura face ca acest model să fie potrivit doar pentru realizarea unui stil neted.

    Datorită perilor înveliți în ceramică, această placă specială face posibilă realizarea a două tipuri de îndreptări ale părului: dacă vom glisa pe păr peria prin mișcări rapide, vom obține o netezire naturală, similară cu cea obținută în urma folosirii periei de îndreptare. Dacă, în schimb, vom trece peria prin păr de mai multe ori și mai încet, vom avea o definire netedă ca aceea oferită de placă.

    Dimensiunile modelului Gama Innova Duo îl fac potrivit pentru styling-ul părului lung, mediu și lung.




3. Selectarea temperaturii: 

    Gama Innova Duo are o gamă bună de temperaturi disponibile, motiv pentru care obține un rating excelent pentru acest factor. Această placă vă permite să selectați manual 5 niveluri de căldură, variind de la minimum 150 ° C, până la maximum 230 ° C. Aceste setări permit Gama Innova Duo să trateze toate tipurile de păr, de la subțire și / sau puternic tratat,  la păr normal, ondulat sau gros. Temperatura poate fi ajustată utilizând tastele + și - de pe tastatură; deasupra acestora găsim un afișaj, care vă permite să monitorizați confortabil realizarea setării dorite. 


4. Funcții:

    Gama Innova Duo este dotată cu anumite caracteristici care fac utilizarea mai ușoară și mai practică, așa că am atribuit acestui factor un rating foarte bun. În mod specific, acest dispozitiv de îndreptare a părului se distinge prin următoarele caracteristici:

    Oprirea automată: Gama Innova Duo se oprește automat după 60 de minute de la pornire; Încălzire rapidă: în câteva secunde, placa atinge temperatura dorită și este pregătită pentru utilizare;

    Ecran LCD: Gama Innova Duo este echipată cu un afișaj care indică nivelul de temperatură selectat. După atingerea temperaturii selectate, pictograma corespunzătoare nu mai clipește. În plus, dacă se conectează placa la curent electric fără apăsarea butonului de alimentare, pe afișaj apare cuvântul "OFF";


    Blocarea setărilor: păstrând apăsată tasta “-„ pe ecran va apărea un mic lacăt pentru a semnala că nivelul de temperatură selectat a fost blocat. În acest fel, setările alese nu pot fi schimbate neintenționat în timpul realizării coafurii.


5. Practicitatea utilizării:

    Rating-ul pe care l-am atribuit caracterului practic al utilizării Gama Innova Duo este foarte bun: acest dispozitiv de îndreptat părul este, de fapt, ușor de manevrat datorită cablului cu care este echipat, cu pivotare 360 ° și lungime de 1,70 metri. Acest cablu are, de asemenea, un inel de prindere, care vă permite să așezați confortabil Gama Innova Duo pe peretele băii după utilizare.