Comandă produse de peste 200 lei și ai TRANSPORT GRATUIT!

Pregătește-te de petrecerea din weekend. Alege o coafură simplă, dar chic!

Pregătește-te de petrecerea din weekend. Alege o coafură simplă, dar chic!

Pe lângă o rochie statement și un machiaj, ai nevoie de coafura perfectă pentru a te simți și mai specială în seara de petrecere. Ca să economisești timp și bani sau să eviți aglomerația de ultim moment, ai putea să-ți faci o coafură chic acasă, folosind câteva produse profesionale.

Fie că optezi pentru păr drept, bucle sau wavy, vei avea nevoie de produse profesionale care să îți ofere fixare și strălucire pentru ca tu să te simți comfortabil toată noaptea.

Dacă alegi să îți faci bucle

Asigură-te că pui puțin fixativ cu protecție termică pe fiecare șuviță înainte să o ondulezi. Acesta are o formulă specială care protejează părul și pigmentul de căldură și deshidratare. După ce fiecare șuviță a fost ondulată, desparte-le ușor cu mâna pentru a da volum și folosește apoi un fixativ de păr extraputernic pentru ca buclele să nu se lase și coafura să arate minunat până dimineața.


Dacă dorești părul drept

Dacă mergi pe varianta simplu dar de efect, folosește placa pentru a-ți întinde părul, șuviță cu șuviță. Ca să arate impecabil și să stea drept întreaga noapte, folosește o ceară de păr pe lungimea părului și în mod special la vârfuri. Aceasta îți va fixa foarte bine părul și va oferi un look strălucitor. Este important să nu pui foarte multă ceară pe părul întins pentru a evita lipirea șuvițelor.


Dacă vrei un look mai relaxat, poți opta pentru o coafură wavy

Poți obține buclele wavy atunci când pe părul aproape uscat aplici o spumă de păr și aranjezi fiecare suviță cu mâna, rulând-o în jurul degetelor. Spuma definește onduleurile, le fixează forma, dar în același timp oferă volum, și flexibilitate. Astfel, vei avea un look chic într-un timp scurt și cu puține bătăi de cap!


Un “truc” pentru un păr strălucitor ca al vedetelor, este să aplici un ser pentru strălucirea părului cât acesta este ud. Cu doar câteva picături poți să ai un păr cu o strălucire și luminozitate de invidiat. Se încălzesc câteva picături în palme și se aplică atât pe părul umed, cât și după uscare, pentru a finisa look-ul.

Alege să investești în câteva produse profesionale pentru stilizarea părului și poți să realizezi o coafură chic pentru petrecere chiar la tine acasă!