Comandă produse de peste 200 lei și ai TRANSPORT GRATUIT!

Regenerarea părului cu noul tratament Be Total Wellness Reborn

Regenerarea părului cu noul tratament Be Total Wellness Reborn

Se spune că părul unei femei este comoara ei cea mai de preț. Toate ne-am dori să avem un păr ca în reclame sau ca al vedetelor, însă viața reală este de multe ori altfel decât e prezentată la televizor.

De ce părul nostru are nevoie de regenerare?

● Părul este expus la mulți factori de mediu, cum ar fi poluarea, soarele, vântul dar și la produsele chimice de styling, care pot duce la deteriorarea sa în timp. Utilizarea frecventă a uscătorului de păr, a plăcii de îndreptat sau a ondulatorului, afectează și ele sănătatea părului și îl pot face uscat și deteriorat.

● Stilul de viață nesănătos, alimentația inadecvată și stresul pot afecta, de asemenea, sănătatea părului. Toate acestea pot duce la probleme cum ar fi căderea părului, subțierea părului, vârfuri despicate, uscăciune și pierderea strălucirii.

Prin urmare, regenerarea părului este extrem de importantă pentru menținerea sănătății și aspectului acestuia. Poți ajuta procesul de regenerare prin utilizarea de produse de îngrijire a părului blânde, naturale și potrivite tipului de păr, tratamente pentru regenerare și evitarea utilizării excesive a uscătorului de păr sau a altor instrumente de styling, precum și menținerea unei alimentații sănătoase și a unui stil de viață echilibrat.

Be Total Wellness o linie-tratament ce are ca scop regenerarea și curățarea părului.


Deține ingrediente active precum rozmarinul care este bogat în minerale și vitaminele A, B, C și E. Stimulează activitatea foliculilor de păr și reglează pH-ul părului. Antioxidanții ajută la hidratare și la elasticitate. Are un conținut ridicat de acizi Omega 3, 9 și 6 - acizi grași nesaturați care facilitează coafarea părului, îl lasă moale, protejând și întărind în același timp cuticula.

Urzica bogată în fier, zinc și vitaminele A, C și B, previne căderea părului și întărește firul de păr. Un ingredient ideal pentru persoanele cu păr fragil, deteriorat și subțire. Urzica se dovedește a fi un mare aliat în lupta împotriva mătreții și a părului gras. Are proprietăți remineralizante, antioxidante și antiinflamatorii.

Șamponul din această linie-tratament este un șampon regenerant îmbogățit cu ulei de Inca, urzică și rozmarin. Datorită combinației ingredientelor active, curăță scalpul în profunzime și oferă o senzație plăcută de prospețime. Combate căderea părului și ajută la reglarea pH-ului.

Loțiunea pentru regenerearea părului Be Total Wellness Reborn Lotion completează excepțional tratamentul, fiind o loțiune regenerantă bazată pe extracte de rozmarin, urzică și mentă. Datorită combinației acestor ingrediente active, loțiunea revitalizează scalpul, lăsând o senzație de prospețime plăcută și energizantă. Se aplică direct pe scalp, pe părul uscat în prealabil cu prosopul.

Ai grijă de părul tău ca să te simți mereu frumoasă și încrezătoare!

Citește și: Pregătește-te de nuntă cu o choafură chic