Comandă produse de peste 200 lei și ai TRANSPORT GRATUIT!

TRATAMENTUL PROFESIONAL PENTRU PAR VOPSIT - BE HAIR

TRATAMENTUL PROFESIONAL PENTRU PAR VOPSIT - BE HAIR

Parul necesita timp si atentie mereu, in special daca este vopsit. Acesta este mult mai sensibil, fiind supus unor procese chimice. Parul vopsit se deterioreza si isi pierde stralucirea mult mai repede decat parul natural. Pentru a evita degradarea acestuia, este indicat sa folosesti un tratament profesional dedicat parului vopsit. Tratamentul professional pentru par vopsit – BE HAIR, este solutia. Produsele folosite in rutina de ingrijirea a parului au un rol foarte important.

Tratamentul pentru par vopsit - BE HAIR contine produse profesionale de cea mai inalta calitate cu ingrdienti speciali precum: Caviar, Cheratina si Colagen, care constituie baza tuturor produselor.

 Tratamentul pentru par vopsit - BE HAIR este format din urmatoarele produse profesioanle:

1. Sampon pentru par vopsit Be Color Shampoo After Colour


Formula extra delicata fara SLES/SLS curata, hidrateaza si protejeaza parul colorat si tratat frecvent cu diferite substante chimice. Actiunea antioxidanta si restructuranta a ingredientelor active ajuta la prevenirea formarii radicalilor liberi, pentru a obtine maximul de stralucire si durabilitate a culorii cosmetice.

Mod de folosire: aplicati pe parul ud, masati si clatiti, repetati procesul inca o data daca este nevoie.


2. Masca pentru par vopsit si tratat Be Color Mask After Colour


Formula sa speciala cu Caviar, Cheratina si Colagen, bogata in agenti de hidratare si hranire, descalceste si da finete parului colorant si tratat frecvent cu diferite substante chimice. Lasa parul plin de vitalitate, stralucire si foarte matasos. Prelungeste durata culorii, ajuta la prevenirea formarii radicalilor liberi. Inchide procesul de colorare si reechilibreaza structura parului.

Mod de folosire: aplicati pe parul umed pe lungime si varfuri, masati si clatiti.


3. Spray Keratin Milk Be Color


Lapte cheratinizat pentru parul colorat si tratat, cu Caviar, Cheratina si Colagen. Are o formula concentrata care descalceste instantaneu parul, inchide cuticula si sigileaza parul, regenereaza si revitalizeaza in profunzime. Protejeaza si prelungeste culoarea cosmetica, in timp ce parul devine foarte moale si matasos. Eficient pentru parul greu de descalcit sau distrus.

Mod de utilizare: dupa samponare si clatire, stoarceti excesul de apa si pulverizati uniform pe parul umed, masati si pieptanati cu un piaptan cu dinti mari. Lasati sa actioneze 1-2 minute dupa care clatiti.


4. Spray Milk Fluid pentru varfuri despicate Be Color


Fluid pentru varfuri despicate, dedicat parului colorat si tratat, cu Caviar, Cheratina si Colagen. Datorita formulei specifice lasa parul mult mai compact. Imbraca cuticula intr-un film sigilant ce disciplineaza parul si are o actiune anti-electrizanta. Restabileste elasticitatea parului, repara si previne varfurile despicate, lasa parul plin de volum, matasos si stralucitor.

Mod de utilizare: aplicati o cantitate mica pe varfuri, pe parul umed sau uscat. Nu clatiti.


5. Ser pentru stralucire - Shine Drops - Glossing Serum


Cu doar cateva picaturi poti sa ai un par cu o stralucire si luminozitate de invidiat. Folosit inainte si dupa uscare pentru finisare, face parul extreme de stralucitor si usor de pieptanat. Are un excelent efect antistatic.

Mod de utilizare: incalziti in palme cateva picaturi si aplicati pe parul umed sau uscat. Nu clatiti.