Comandă produse de peste 200 lei și ai TRANSPORT GRATUIT!

Trucuri și aparate speciale pentru o barbă și o piele frumoasă.

Trucuri și aparate speciale pentru o barbă și o piele frumoasă.

Te-ai hotărât să îți lași barba să crească? Bun venit în clubul bărboșilor! Dacă vrei să fii un bărbos responsabil și mândru de barba lui, avem câteva sfaturi extrem de utile pentru tine:

Las-o să crească!

Primul pas pentru a avea o barbă frumoasă este, bineînteles, să o lași să crească. Nu te mai bărbieri cel puțin câteva săptămâni, pentru a vedea cum arată și pentru a-i da timp să se umple și să se contureze.

Ustensile pentru barbă

1. Aparat sau mașina de tuns părul

După ce barba a început să crească și poate fi aranjată, următorul pas pe care trebuie să-l faci este să investești într-o mașină de tuns părul de calitate, care-ți va deveni un prieten de nădejde. Cu ajutorul ei vei putea contura și întreține barba, pentru a-i da forma dorită și un aspect îngrijit.

2. O foarfecă pentru a tăia firele lungi și răzlețe

Cu ajutorul ei vei perfecționa forma bărbii, tăind firele răzlețe care ies la iveală după ce ai aranjat barba cu mașina sau un aparat de tuns.

3. O perie pentru barbă

Cu ajutorul unei perii, vei descâlci și aranja firele din barbă, iar o perie bună te ajută să amplifici strălucirea bărbii, distribuind uniform produsele de îngrijire.

Produse pentru îngrijirea bărbii

Mai apoi, va trebui să adaptezi trusa ta de îngrijire la noul look, adăugând câteva produse must-have pentru barba ta. Acum ca esti “bărbos”, vei avea nevoie de mai multe produse de styling pe care sa le aplici pe “accesoriul” tău cel mai de preț:

- Un șampon special pentru barbă pe care să-l folosești de cel puțin 2-3 ori pe săptămână, sau ori de câte ori este nevoie.


- Un balsam special pentru barbă, care te va ajuta să ții în frâu firele rebele, contribuind la disciplinarea și eliminarea încrețirii, făcând barba mai ușor de gestionat, pieptănat și aranjat.

.

- Un ulei pentru barbă care înmoaie firele tari din barbă, catifelează, protejează, hidratează și elimină efectul de electrizare. În același timp, combate uscarea pielii protejând-o de mâncărimi și iritații.


- Ceară pentru barbă este cel mai bun produs pentru a modela barba așa cum îți dorești.


- Spray pentru îngrijirea și fixarea bărbii, pe care îl poți folosi atunci când ai nevoie de fixare suplimentară.


- Emulsie pentru Netezirea Bărbii este soluția perfectă pentru o barbă rebelă și încâlcită. Rolul acestui produs este să hrănească și hidrateze barba, facilitând pieptănarea și descâlcirea firelor de păr și să împiedice încrețirea.


Trucuri pentru întreținerea bărbii

Taie și modelează barba cu regularitate. Taie regulat părul din barbă cu un aparat de tuns, pentru a-i menține forma dorită și pentru a evita aspectul neîngrijit.

Nu uita de pielea de sub barbă. Asigură-te că îngrijești pielea de sub barbă, folosind un exfoliant delicat pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii și pentru a preveni îngroșarea pielii. Apoi, aplică pe piele o cremă hidratantă pentru a preveni uscarea și descuamarea pielii.

Asigură-te că ai o barbă densă. O loțiune pentru îngroșarea firului de păr este cel mai bun truc, dacă ai o barbă cu fire slabe și subțiri. Aceasta va îngroșa vizibil firul de păr, având o acțiune de umplere și întărire.

Vitamine, minerale și acizi grași. Pe lângă o igienă și o îngrijire corespunzătoare, asigură-te că îți iei aportul zilnic de vitamine, minerale, acizi grași Omega 3 și proteine, pentru că acestea stimulează creșterea bărbii.

Acum că ți-am prezentat toate aceste trucuri, produse și aparate necesare pentru a avea o barbă frumoasă, îți urăm bun-venit printre bărboși!