Comandă produse de peste 200 lei și ai TRANSPORT GRATUIT!

Uita de parul uscat si deteriorat!

Uita de parul uscat si deteriorat!

Parul tau se simte uscat la atingere, fragil si este greu de coafat? Este momentul sa iei atiudine! Frigul, expunerea la soare, coafarea, umiditatea, fumatul si multe altele pot contribui la aparitia parului deteriorat si uscat. Vopsirea, decolorarea si alte tratamente chimice ale parului sunt procese care ii modifica structura si il deterioreaza lasandu-l uscat atat la atingere cat si la aspect.

Exista insa cateva lucruri pe care le poti face pentru a preveni si a reduce uscarea lui.

Revizuieste rutina parului tau

Daca nu obisnuiesti sa folosesti balsamul si masca pentru par, afla ca acestea au un rol foarte important, de ele depind hidratare, elasticitatea si finetea parului. In plus este indicata si folosirea unui ulei hidratant sau chiar a unui balsam bi-fazic pentru descalcire, depinde de caz si de nevoie.

Alege produsele potrivite

Folosirea unor produse nepotrivite pentru parul tau pot avea un efect negativ asupra lui. Unele produse sunt special formulate pentru a hrani si hidrata in profunzime suvitele, in timp ce altele lucreaza pentru a da volum parului fin si moale. Acesta din urma ar putea sa nu ofere parului uscat suportul de hidratare de care are nevoie.




Ca sa te scutim de o grija, avem o veste bună pentru tine

Fanola a creat special pentru problema ta tratamentul profesional Nourishing ( Nutri Care) pentru restructurarea profunda a parului uscat si incretit. Imbogatit cu proteine din lapte care hidrateaza si hraneste parul lasandu-l moale si plin de vitalitate. Formula sa hranitoare, ii ofera o hidratare optima pentru a echilibra pH-ul si a schimba total aspectul de par uscat si electrizat. Mirosul imbietor de lapte şi miere aduce un plus deosebit in folosirea sa.

Linia de tratament Nourishing este una din preferatele clientilor fanola. Este un tratament hranitor pentru parul uscat si incretit datorită proprietatilor sale incredibile. 

Gama Nourishing (Nutri Care) este una dintre cele mai extinse de la Fanola. Fiecare produs din gama Nourishing indeplineste o functie diferita pentru a combate toate problemele asociate parului uscat si deteriorat.


Sampon Restructurant pentru par uscat - Nourishing Shampoo 

Samponul Nourishing este primul si cel mai important pas al rutinei Nourishing pentru a porni procesul de curatare. Are o actiune puternica de hidratare si hranire. Formula cu proteine din lapte este potrivita pentru orice tip de par cu tendinte de uscare, poros, despicat sau stresat de factori diferiti. Cu acesta se recomanda sa faci doua spalari. Prima spalare va deschide cuticula eliberand murdaria, uleiul si produsul acumulat in par, iar a doua va patrunde in cuticula pentru o curatare temeinica prin eliminarea murdariei, uleiului si a altor produse din par.

Balsam Restructurant pentru par uscat - Nourishing Conditioner 

Este intotdeauna important sa aplicati balsam dupa samponare si clatire pentru a etansa cuticula si a bloca pierderea apei din cuticula. Formula fluida-cremoasa cu actiune nutritiva de netezire, descalceste parul lasandu-l moale si matasos, suplu si usor de pieptanat.

Masca Restructuranta pentru par uscat - Nourishing Mask 

Pentru un tratament mai profund sau mai intens, potrivit unui par foarte degradat si uscat Masca Restructuranta Nourishing se foloseste o data sau de doua ori pe saptamana. Aceasta are o formula concentrata care lucreaza profund la restructurarea parului. Lasati masca sa actioneze timp de 5-10 minute, iar rezultatul va fi un par hidratat, matasos si stralucitor.


Balsam Restructurant fara clatire pentru par uscat - Nourishing Conditioner Leave-In

Daca nu ai destul timp sa aplici masca de restructurare, poti incerca balsamul restructurant fara clatire. Este solutia perfecta deoarece poate fi aplicata pe parul uscat cu prosopul sau umed dupa dus si realizeaza o actiune intensa de hranire si restructurare. Formula fluida-cremoasa si delicata, efectueaza o hidratare profunda, restructureaza si hraneste intens fara sa incarce parul. Descalceste si lasa parul moale, matasos si usor de pieptanat.



Masca Spray Restructuranta fara clatire pentru par uscat - Nourishing Spray Mask 10 Actions

O masca spray revigoranta si restructuranta, imbogatita cu proteine din lapte, Argan si ulei de in. Un produs extrem de special si eficient pentru par, deoarece actioneaza in 10 moduri diferite: 1. Restructureaza instant/2. Hidrateaza eficient/3. Lasa parul moale si fin ca matasea/4. Hraneste intens/ 5. Elimina parul electrizat si previne varfurile despicate/ 6. Grabeste timpul de uscare si faciliteaza o actiune de netezire/ 7. Ofera tonus si volum/ 8. Protectie termica si UV, anti- umiditate/ 9. Imbogateste si protejeaza culoarea cosmetica/ 10. Lasa parul stralucitor.


Balsam Restructurant Bi-Fazic fara clatire pentru par uscat - Nourishing Conditioner Bi-Phase Leave-In

Formula cu doua lotiuni (Bi-fazica) ce se mixeaza perfect pentru a forma o solutie extrem de eficienta. Aceasta va actiona rapid pe parul uscat, electrizat si agresat de tratamentele chimice, netezind structura parului pentru o descalcire usoara, potrivit pentru parul care se incalceste extrem de usor. Acesta va ramane instant matasos si luminos. Formula contine un amestec inovator de cheratina si proteine din lapte, cu efect puternic de hranire si restructurare extraordinara pentru a reda parului vitalitate si stralucirea naturala.


Ulei Restructurant pentru varfuri si par uscat - Nourishing Fluid Serum

Ulei tratament de restructurare si hranire a parului uscat si despicat. Are un efect instant de netezire si hidratare. Lasa parul stralucitor si usor de pieptanat. Imbogatit cu aloe vera si ulei de seminte de in. Spre deosebire de celelalte produse din aceasta gama, uleiul are un parfum irezistibil si delicios de pepene rosu. De asemenea, este foarte ușor de aplicat, , se incalzesc doar cateva picaturi in palma si se maseaza pe varfuri si lungimi daca este cazul.


Crema Restructuranta pentru varfuri despicate - Nourishing Cream For Splits

Formula fina si delicata a acestei creme este ideala pentru parul uscat, cret si deshidratat. Sigileaza cuticula datorita peliculei anti-incretire pe care o formeaza. Hidrateaza, hraneste si repara varfurile aspre, despicate si agresate.

Lotiune Tratament Restructuranta fara clatire - Nourishing Leave-In Lotion 

Lotiune tip fiole cu actiune intensa de tratament cu efect hranitor, pentru parul foarte uscat, rebel si tratat chimic. Concentrat in seminte de in, reda elasticitatea si revigoreaza parul distrus.

Se aplica pe parul umed pe lungimea parului si varfuri cu ajutorul aplicatorului special, masati si pieptanati pentru o distribuire uniforma. Nu clatiti. Coafati dupa preferinte.