Ceara de unica folosinta fluida roz cu titan 800 ml - titanium pink hot wax 800 ml
Categorii
Menu
Ceara de unica folosinta fluida roz cu titan 800 ml - titanium pink hot wax 800 ml +
Ceara de unica folosinta fluida roz cu titan 800 ml - titanium pink hot wax 800 ml

Ceara de unica folosinta fluida roz cu titan 800 ml - titanium pink hot wax 800 ml

34,26 lei

Produs nou

Adauga la lista dorintelor

CEARA DE UNICA FOLOSINTA FLUIDA ROZ CU TITAN 800 ML

Ceara cremoasa si elastica cu dioxid de titan TiO2 asigura o epilare delicata, confortabila, sigura si eficienta pe toate zonele corpului. Smulge foarte bine toate firele de par, chiar si cele mai mici. Este foarte practica datorita conservei care nu murdareste incalzitorul de ceara. Rapida, datorita benzilor pe care le aplicam peste ceara, fara a mai astepta ca aceasta sa se intareasca. Economica, datorita stratului subtire pe care il intindem pe piele, spre deosebire de ceara care nu se ia cu benzi si este aplicata in strat mai gros.

Mod de Utilizare :  Introduceti conserva in incalzitorul de ceara. Asteptati 20 de minute sa se incalzeasca. Inainte de epilare, asigurati-va ca pielea este curata si uscata. Intindeti ceara cu o spatula in sensul cresterii parului, pe zone de 16/18cm.Inainte de a aplica ceara, verificati daca aceasta are temperatura potrivita, iar in cazul in care nu corespunde, intrerupeti epilarea.Dupa ce ati intins ceara pe piele, aplicati o banda de epilat peste , presand bine cu palma pentru o aderenta cat mai buna.Indepartati banda de epilat in sens invers cresterii parului, printr-o miscare rapida si brusca.Repetati pasii pentru fiecare zona in parte. Dupa epilare, folositi ulei, gel sau balsam special.

Daca doriti vizita unui Reprezentant de Vanzari HNI la dumneavoastra in salon va rugam sunati la numarul de telefon : 0751 349803 pentru a programa o intalnire.

cost-livrare-hni-livrare-in-toata-romania