Ceara epilare roll-on roz cu titan 100 ml - HNI Cosmetice
Categorii
Menu
Ceara roll-on roz cu titan 100 ml +
Ceara roll-on roz cu titan 100 ml

Ceara epilare roll-on roz cu titan 100 ml

4,80 lei

Produs nou

Adauga la lista dorintelor

CEARA ROLL-ON ROZ CU TITAN 100 ML

Ceara cremoasa si elastica cu dioxid de titan TiO2 asigura o epilare delicata, confortabila, sigura si eficienta pe toate zonele corpului, datorita cartusului cu aplicator lat. Smulge foarte bine toate firele de par, chiar si cele mai mici, pe care ceara traditionala nu le poate smulge de fiecare data.  Ideala pentru parul fin si subtire de pe picioare si brate.

Mod de Utilizare :  Introduceti cartusul roll-on in incalzitorul de ceara. Asteptati 20 de minute sa se incalzeasca. Inainte de epilare, asigurati-va ca pielea este curata si uscata. Intindeti ceara cu aplicatorul in sensul cresterii parului, pe zone de 16/18cm.Inainte de a aplica ceara, verificati daca aceasta are temperatura potrivita, iar in cazul in care nu corespunde, intrerupeti epilarea.Dupa ce ati intins ceara pe piele, aplicati o banda de epilat peste , presand bine cu palma pentru o aderenta cat mai buna.Indepartati banda de epilat in sens invers cresterii parului, printr-o miscare rapida si brusca.Repetati pasii pentru fiecare zona in parte. Dupa epilare, folositi ulei, gel sau balsam special.

Daca doriti vizita unui Reprezentant de Vanzari HNI la dumneavoastra in salon va rugam sunati la numarul de telefon : 0751 349803 pentru a programa o intalnire.

cost-livrare-hni-livrare-in-toata-romania

Produse similare