Ceara traditionala discuri galbena 1000 gr - HNI Cosmetice
Categorii
Menu
Ceara traditionala discuri galbena 1000 gr +
Ceara traditionala discuri galbena 1000 gr

Ceara traditionala discuri galbena 1000 gr

39,07 lei

Produs nou

Adauga la lista dorintelor

CEARA TRADITIONALA DISCURI GALBENA 1000 GR

Epilarea cu ceara traditionala cu miere este o solutie eficienta pentru indepartarea parului, deoarece efectele sale sunt de lunga durata pana la 6 saptamani. Un alt avantaj este faptul ca rezultatele temporare pot deveni permanente, deoarece, de-a lungul timpului, acest tip de epilare poate deteriora foliculii, iar parul va inceta sa mai creasca. Nu are nevoie de banda, pentru ca atunci cand se raceste, devine ea insasi o banda.

Mod de Utilizare : Puneti discurile de ceara in incalzitorul de ceara. Asteptati 20-30 de minute sa se incalzeasca. Inainte de epilare, asigurati-va ca pielea este curata si uscata. Intindeti ceara cu o spatula in sensul cresterii parului, pe zone de 16/18cm. Inainte de a aplica ceara, verificati daca aceasta are temperatura potrivita, iar in cazul in care nu corespunde, intrerupeti epilarea.Dupa ce ati intins ceara pe piele, asteptati pana se usuca si intareste. Indepartati ceara apucand capatul din sens invers cresterii parului, printr-o miscare rapida si brusca.Repetati pasii pentru fiecare zona in parte. Dupa epilare, folositi ulei, gel sau balsam special.

Daca doriti vizita unui Reprezentant de Vanzari HNI la dumneavoastra in salon va rugam sunati la numarul de telefon : 0751 349803 pentru a programa o intalnire.

cost-livrare-hni-livrare-in-toata-romania