Climazon FX 4000 Digital Turbo -cu picior
Categorii
Menu
Climazon FX 4000 Digital Turbo -cu picior +
Climazon FX 4000 Digital Turbo -cu picior
Climazon FX 4000 Digital Turbo -cu picior Climazon FX 4000 Digital Turbo -cu picior Climazon FX 4000 Digital Turbo -cu picior

Climazon FX 4000 Digital Turbo -cu picior

5 576,82 lei

Produs nou

Adauga la lista dorintelor

Digital FX4000 Turbo-  climazon digital cu o tehnologie de ultima ora.  Cu forme si concepte noi , incorporat cu lampi cu infrarosu care asigura o acoperire completa, permitand astfel realizarea oricarui  tratament sau ocupa mai puțin spatiu  garantand în acelasi timp rezultate exceptionale.operatiune intr-un timp redus la jumatate si cu precizie extrema.

Digital FX4000 Turbo are afișaj multilingvistic , posibilitatea de a lucra în modul automat cu cele 11 programe presetate, care si acestea pot fi dupa dorinta si necesitate editate și completate . Dispune tot odata de programe manuale de  lucru în care se pot seta temperatura , viteza de suflare si timpul .Este dotat cu cinci panouri rotunde cu lămpi infrarosii  si ventilație reglabila cu trei viteze, timer digital si termostat digital pentru a radia energie din 6 pozitii diferite.Utilizare recomandata: tratamente tehnice (colorare, permanent, decolorare, diferite tratamente) , uscarea parului. Dupa ce timpul ales a expirat, aparatul se opreste in mod automat si este gata pentru o alta sesiune.

Voltaj - 220-240 V                                                                                            

Frecventa - 50/60 Hz

Putere – 1400 W

Culoare - negru    

cost-livrare-hni-livrare-in-toata-romania

Produse similare