Categorii

RETURNARE PRODUSE:

 Satisfactia dumneavoastra este garantia noastra. In caz ca nu sunteti multumiti de produsele achizitonate de pe hnicosmetice.ro puteti returna comanda optand pentru inlocuirea produsului sau returnarea sumei platite.

Costul de transport este suportat de catre client.

Pentru a putea returna produsele, clientul este obligat sa trimita un email la adresa office@hnicosmetice.ro cu datele care au fost trecute pe factura si motivul pentru care doreste returnarea.

Produse ce au fost livrate gresit.

Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat. Cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de returnare si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de HNIcosmetice.ro.
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, etc.).

ATENTIE!

Produsele care au fost desigilate sau testate nu se accepta la retur. Nu se accepta produse cu ambalaj rupt sau deteriorat.

Returul trebuie insotit de factura de primire.

 

Daca mai aveti alte intrebari nu ezitati sa ne contactati pe email (office@hnicosmetice.ro ) sau la numarul de telefon ( 0743 370 390 )

Echipa hnicosmetice.ro