Crema conturare Pierre Rene
Categorii
Crema conturare Pierre Rene +
Crema conturare Pierre Rene

Crema conturare Pierre Rene

Producator: Pierre Rene

113,41 RON

Adauga la lista dorintelor

Paleta profesionala pentru modelarea conturului facial cu nuante special selectate  și textura cremoasa. Acestea permit corectarea conturului facial, subliniind punctele forte care se potrivesc perfect și acoperind imperfectiunile. Se compune din două nuanțe mate de intuneric (inchis) și de lumina (deschis). Nuanta inchisa este destinata pentru a crea umbre pe fata, pometi, corectarea formei nasului si a face fata sa para mai subtire.

Nuanta deschisa elimina cearcanele negre de sub ochi, acopera inperfectiunile, aplatizeaza ridurile de expresie si finiseaza subtil machiajul cand este aplicat deasupra pometilor si pe creasta nasului.Acest produs de modelare permite intensificarea nuantei in funcție de cantitatea de straturi aplicate. Formula sa este conceputa din pigmenti speciali selectati capabili de a reflecta lumina naturala si cea fotografica pentru sedintele foto.

Metoda de aplicare:

Inchis – aplicati cu un buretel, pensula sau cu degetele sub pometii, pe aripile nasului, sub maxilarul inferior si pe frunte pe linia parului.

Deschis- aplicati cu un buretel, pensula sau cu degetele sub ochi, pe pometii, pe partea centrala a fruntii si pe creasta nasului.  Uniformizati si tapotati delicat.

Nota: Pentru o buna distributie si conectare a diferitelor straturi folositi un burete blender. Finisati cu pudra de conturare daca este necesar. Pentru un efect 3D aplicati pudra ilumintoare pe: arcul lui Cupidon, puntea nasului, arcadele, zona de deasupra sprancenelor, osul pometelui si centrul pleoapelor superioare.

cost-livrare-hni-livrare-in-toata-romaniaReview-uri Toate recenziile

Sumar

0

(0 Review-uri)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie parerea ta despre acest produs

Fii primul care lasa un review !

Scrie parerea ta

Crema conturare Pierre Rene

Crema conturare Pierre Rene

Da Nu