Categorii
Botugen Masca reconstructoare +
Botugen Masca reconstructoare

Botugen Masca reconstructoare 300ml

Producator: Fanola

55,09 RON

 • 300ml

Adauga la lista dorintelor

-> Fisa tehnica pas cu pas (click aici) <-

Formula  pH  4.5, bogata in nutrienti, cremoasa si densa, faciliteaza procesul de constructie intern, descalceste parul facandu-l matasos si elastic. Are un miros natural Marocan.

Toxina Botulinica este ineficienta in cazul firului de par de aceea aceasta gama este singura gama de tratament profesionala si lifting al parului cu Efect de umplere si crestere in volum deoarece  este un Sistem Revolutionar de tratare a parului foarte distrus si fragil, o adevarata descoperire a laboratoarelor Fanola , o combinatie unica fata de alte formule existente. Aceasta  formula combina Botolife o peptida speciala extrasa dintr-o planta cu puterea Keratinei si Acidului Hyaluronic. Nici un produs NU contine sulfati, sare, parabeni sau alergeni.

Peptida Botolife cu efect similar de umplere si crestere in volum , penetreaza cortexul , umple partile distruse cu substante de refacere pe care le fixeaza in interiorul acestuia intarind  cuticula si redand elasticitate.

In contact cu apa apare acest Efect de umplere si crestere in volum. Moleculele Botolife se extind creand o plasa tridimensionala care face fibra parului mai groasa si mai voluminoasa.

Keratina ajuta la refacerea fibrei parului pentru ca proteinele naturale sa nu se piarda , fibra devine mult mai robusta si puternica. Keratina se incadreaza perfect in firul de par, repara si reconstruieste.

Acidul Hyaluronic capteza apa si umple zonele slab hidratate, readuce si restaureaza cantitatea de apa necesara parului cu un efect de fermitate si netezire.

Firul de par isi reface instant echilibrul natural de proteine si isi recapata vitalitatea.

Mod de utilizare : In cazul tratamentului profesional: dupa pasul de umplere aplicati direct RECONSTRUCTIVE MASK pH 4,5 BOTOLIFE pe lungime si varfuri, masati 5 minute incepand de la baza spre varfuri . Mai lasati sa actioneze inca 5 minute pe urma clatiti.

                          In cazul tratamentului acasa, de mentinere: dupa samponare si clatire, aplicati masca pe lungime si pe varfuri, lasati pentru 5 minute, dupa care clatiti.

TipReconstructie

cost-livrare-hni-livrare-in-toata-romaniaReview-uri Toate recenziile

Sumar

0

(0 Review-uri)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie parerea ta despre acest produs

Fii primul care lasa un review !

Scrie parerea ta

Botugen Masca reconstructoare 300ml

Botugen Masca reconstructoare 300ml

Da Nu