Masina de tuns cu acumulator si cablu GC 900 ALLOY
Categorii

Masina de tuns cu acumulator si cablu GC 900 ALLOY

378,60 lei

Produs nou

Acest produs dispune de garantie 24luni.

Adauga la lista dorintelor

Puterea de otel inoxidabil intr-o masina de tuns deosebita. GC900 ALLOY cu o taiere perfecta si cutite din otel de inalta calitate cu latimea de 4 cm .

TAIERE DE PRECIZIE: Dispune de sistem de taiere cu lungime ajustabila de la 3 mm la 12 mm. Inchiderea perfecta a pieptanilor peste cutite optimizeaza ghidarea mai buna si o curatare usoara.

SCHIMBARE RAPIDA A CUTITELOR : Cap de cutite usor detasabil, pieptanii interschimbabili se schimba foarte usor si rapid astfel faciliteaza viteza de munca.

PRACTICA SI ADAPTABILA : Cu adevarat profesionala si adaptabila in orice situatie datorita sistemului cu fir sau fara fir, baterie NiMH care ofera o densitate de energie mai mare, capacitatea unui NiMH reprezinta de aproximativ doua ori capacitatea unei bateri reincarcabile obisnuite. Maner ergonomic cu aplicatii anti-alunecare pentru siguranta. Autonomia de functionare este de peste 80 minute. Se poate incarca atat in suportul special cat si direct in cablul de alimentare.

MOTOR PUTERNIC SI VITEZA CONSTANTA: Motor controlat ce ofera o putere de taiere constanta indiferent de incarcatura bateriei.

ACCESORII: 4 marimi de piepteni detasabili 3, 6, 9,12 mm ,suport de incarcare, piaptan, perie de curatare, ulei pentru masina de tuns.

DATE TEHNICE: Tensiune de lucru: 100-240V/50-60 Hz Sistem de informare optic : indicator led la incarcare Dimensiune: 175x40x25 mm Gramaj: 230 gr (extrem de usoara si silentioasa)

cost-livrare-hni-livrare-in-toata-romania