Masina de tuns Multifunctionala cu cablu si acumulator GCX622
Categorii
Menu
Masina de tuns Multifunctionala cu cablu si acumulator GCX622 +
Masina de tuns Multifunctionala cu cablu si acumulator GCX622
Masina de tuns Multifunctionala cu cablu si acumulator GCX622 Masina de tuns Multifunctionala cu cablu si acumulator GCX622 Masina de tuns Multifunctionala cu cablu si acumulator GCX622 Masina de tuns Multifunctionala cu cablu si acumulator GCX622

Masina de tuns Multifunctionala cu cablu si acumulator GCX622

288,46 lei

Produs nou

Acest produs nu mai este in stoc.

Acest produs dispune de garantie 24luni.

Adauga la lista dorintelor

Multifunctionala GCX622 cu un design artistic fabricata din material high-tech placut la atingere cu inserati anti-alunecare. Lame din otel inoxidabil. Creeaza tunsoari sau forme pentru orice lungime a parului datorita capetelor multiple interschimbabile. Tunde : parul capului, barba, parul din nas si urechi, perciuni, gat, parul de pe intreg corpul (subtire sau gros) , creeaza modele de precizie. Pentru tunsori lungimea poate fi reglata de la 2.5 la 30 mm iar pentru barba poate fi reglata de la 2 la 8 mm. Functia cu fir si fara fir ofera libertatea de a tunde oriunde , afisajul digital ajuta la informarea nivelului de incarcare a bateriei. Dupa oprire afisajul digital se stinge in 5 secunde pentru a economisi energie. Autonomie baterie 60 minute.

ACCESORII: 6 capuri pentru tunsori diferite, suport de reincarcare , perie de curatare masina , perie de curatare par, 6 gratare pentru inaltime ajustabila, 3 piepteni , 1 foarfeca , geanta pentru pastrare sau calatorie.

DATE TEHNICE: Tensiune de lucru: 100-240V/50 -60 Hz Dimensiune: 150,5 x30x30 mm Gramaj: 150 gr (usoara si silentioasa)

cost-livrare-hni-livrare-in-toata-romania

Produse similare