Categorii
Bigudiuri cu scai mari - 6,5cm +
Bigudiuri cu scai mari - 6,5cm

Bigudiuri cu scai mici - 1,7cm

Producator: HNI

7,14 RON

Adauga la lista dorintelor

 • 6 bigudiuri pe set

Bigudiuri cu scai pentru coafarea părului cu volum. Oferă o fixare bună, sunt simplu de folosit, iar părul rămâne cu un aspect elegant, natural și cu un volum remarcabil. Potrivite pentru orice tip de păr. 

Mod de utilizare: Uscati parul cu prosopul si uscatorul pentru a indeparta excesul de apa. Impartiti parul pe portiuni, fixându-le cu ajutorul unor agrafe. Ar trebui să obtineti 5 suvite, cocuri mici: câte unul pe fiecare tâmplă, unul la baza cefei și 2 pe centru. Fiecare suvita trebui prinsă cu ajutorul unui bigudiu. Înainte de a fixa bigudiurile, aplicati aer cald cu ajutorul uscatorului pe suvita în cauza.

Daca aveti parul des, folositi mai multe bigudiuri per porțiune. In plus, puteti folosi bigudiuri mari pentru zona de centru pentru mai mult volum si pentru celelalte zone bigudiuri de dimensiuni mai mici. Dupa ce ati rulat toate bigudiurile, utilizati optiunea cu aer rece a uscatorului sau pur și simplu lasati sa se usuce natural. Bigudiurile trebuie tinute cel putin 30 minute. Incepand de la baza, indepartati bigudiurile unul cate unul, cu grijă pentru a nu strica buclele.

!Aranjati dupa plac si aplicati fixativ pe lungime si radacini pentru ca efectul de volum sa se mentina. 

cost-livrare-hni-livrare-in-toata-romaniaReview-uri Toate recenziile

Sumar

0

(0 Review-uri)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie parerea ta despre acest produs

Fii primul care lasa un review !

Scrie parerea ta

Bigudiuri cu scai mici - 1,7cm

Bigudiuri cu scai mici - 1,7cm

Da Nu