Categorii
Placa de par G- STYLE OXY- ACTIVE IHT WIDE & LONG COLOR LOCK +
Placa de par G- STYLE OXY- ACTIVE IHT WIDE & LONG COLOR LOCK

Placa de par G- STYLE OXY- ACTIVE IHT WIDE & LONG COLOR LOCK

398,65 lei

Produs nou

Adauga la lista dorintelor

Este echipata cu tehnologia IHT indreptandu-l perfect dintr-un singur pas, insemnand  mai putina expunere la caldura, datorita mentinerii temperaturii constante a placilor. In mai putin de 15 secunde placile ajung la temperature ideala (ajustabila intre 150°C  si 230°C),  realizand asta de 3 sau 4 ori mai repede decat o placa traditionala.Placile sunt mari si late (33mm x 110mm)  pentru o aranjare rapida si usoara, chiar si pe cel mai voluminos par.

Ele sunt de asemenea plutitoare, ceea ce inseamna ca ele adera cu precizie pentru toate miscarile necesare in momentul aranjarii, cu garantia unei indreptari perfecte de la inceput, si astfel nu este necesar sa se mai treaca peste aceasi sectiune de par, mai mult de odata.Placile avand invelisul din turmalina, placile trec cu usurinta pe suprafata parului si realizeaza natural ioni negativi prin incalzire, pentru un control perfect.

De asemenea, emite caldura infrarosie, care patrunde chiar in centrul firului de par, inainte de a se rapandi spre exterior, pentru un aspect excelent inca de la inceput. Tehnologia Nano Silver inseamna ca placile au nano particule cu o actiune puternica antibacteriala care previne formarea impuritatilor pe par si ajuta la imbunatatirea sanatatii si bunastarea parului cu fiecare utilizare.Placa G- Style Oxy- Active IHT Wide & Long este usor de utilizat, avand un cablu lung de 3 m si rotativ, si aspectul ei rotunjit este perfect atat pentru intindere cat si pentru bucle. Datorita sistemului de siguranta, placa se inchide automat dupa 60 de minute, in cazul in care ramane deschisa.

 

temp: 150°C - 230°C

tehnologii: IHT

placi: Turmalina

marime placi: 3,3 cm slim-floating

display: LCD

gramaj : 260 grcablu: 3 m rotativ cu agatator

lungime aparat : 26 cm

cost-livrare-hni-livrare-in-toata-romania