Placa de par X- WIDE ULTRA TOURMALINE
Categorii
Placa de par X- WIDE ULTRA TOURMALINE +
Placa de par X- WIDE ULTRA TOURMALINE

Placa de par X- WIDE ULTRA TOURMALINE

Producator: GA.MA

355,81 RON

Adauga la lista dorintelor

O placa care este cu un pas inaintea celor traditionale cu placi late, la care s-a adaugat ultima tehnologie pentru a garanta un aspect perfect si un par sanatos.

    Placile au marimea de 4 x 10 cm care fac posibil aranjarea si celui mai lung par, repede si usor, datorita invelisului din turmalina, ele aluneca usor pe par. Turmalina de asemenea elibereaza in mod natural ioni negative in momentul in care se incalzeste, care elemina enervantele probleme de incretire si anti- static, lasand parul moale, matasos si plin de stralucire.

    Placile plutitoare impreuna cu tehnologia IHT, face posibila creearea unui aspect professional in doare cate momente. Placile ajung perfect pe orice portiune de par, garantand ca fiecare portiune primeste aceasi temperatura, in timp ce IHT inseamna ca ajunge imediat la temperature selectata si distribuita pe intreaga suprafata a placilor. Temperature este pastrata constanta cu fiecare trecere a placi pe suprafata parului, de la radacina pana la varfuri, intinzand dupa prima aplicare.

    Datorita temperaturii ajustabile, la interval de 20°C, de la 150°C la 230°C, poti sa alegi temperature perfecta pentru fiecare tip de par, ea find afisata pe ecranul digital. De asemenea, are si un sistem de blocare, pentru a preveni schimbarea temperaturii in timpul utilizarii.

Cablul rotativ face mai usoara intinderea, placa avand si un sistem de siguranta, se opreste dupa 60 de minute, in cazul in care ramane pornita.

temp – 150- 230°C

tehnologii: IHT

placi: turmalina

marime placi: 4 x 10 cm, slim-floating

display: LCD

cablu: rotativ cu agitator

lungime aparat: 27,5 cm

cost-livrare-hni-livrare-in-toata-romaniaReview-uri Toate recenziile

Sumar

0

(0 Review-uri)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie parerea ta despre acest produs

Fii primul care lasa un review !

Scrie parerea ta

Placa de par X- WIDE ULTRA TOURMALINE

Placa de par X- WIDE ULTRA TOURMALINE

Da Nu