Placa de par cu infrarosu si ultrasunete Iron Repair Perfect Beauty
Placa de par cu infrarosu si ultrasunete Iron Repair Perfect beauty Click pe lupa din colt pentru zoom
Placa de par cu infrarosu si ultrasunete Iron Repair Perfect beauty
Placa de par cu infrarosu si ultrasunete Iron Repair Perfect beauty Placa de par cu infrarosu si ultrasunete Iron Repair Perfect beauty Placa de par cu infrarosu si ultrasunete Iron Repair Perfect beauty

Placa de par cu infrarosu si ultrasunete Iron Repair Perfect Beauty

 • New
 • Trimite unui prieten

  Placa de par cu infrarosu si ultrasunete Iron Repair Perfect Beauty

  Placa de par cu infrarosu si ultrasunete Iron Repair Perfect Beauty

  Acest produs dispune de garantie 24luni.

  Destinatar(i) :

  * Câmpuri obligatorii

    sau  Anulează

Producator: Perfect Beauty

Acest produs dispune de garantie 24luni.

540,86 lei

 • 270g

Toate produsele se pot returna in maxim 14zile!

Iron Repar este o placa de par speciala ce foloseste o tehnologie avansata cu infrarosu si ultrasunet pentru un tratament de reparare si reconstructie intr-un mod cu totul deosebit,rapid,sigur si sanatos.

Este folosita pentru a maximiza rezultatul de tratament si umplere cu keratina.Se utilizeaza pe parul umed care a fost aplicata o masca cu keratina sau un flui,aceasta placa cu infrarosu si ultrasunet ajuta la reconstruirea si sigilarea keratinei in interiorul firului de par . Nu incalzeste parul ca orice placa clasica fiind folosita strict in domeniul profesional pentru tratarea parului.

Razele infrarosii sunt folosite pentru a repara structura deteriorata a parului si de a stimula circulatia sangelui din radacina firului,acest lucru va oferi o mult mai buna nutritie parului prevenind deshidratarea,deteriorarea si caderea prematura a acestuia.

Ultrasunetele produc unde vibrante care gazifica molecula produsului schimband structura moleculara a acestuia in conditii de temperatura normala.

Cu ajutorul ultrasunetului nutritia pigmentului este cu eficienta absorbita in cortex iar cu ajutorul razelor infrarosii structura deteriorata si distrusa se va reface in mode direct,fara sa arda parul sau sa-l usuce. Orice produs de nutritie sau cu keratina plicat pe par se va penetra si infuziona foarte adanc in structura acestuia,datorita ultrasunetului si a razelor infrarosii. Cortexul se reface ,parul este reparat iar varfurile despicate nu vor mai aparea,parul nu se va mai rupe si nu va mai arata tern.

Parul isi recapata elasticitatea si stralucirea va arata sanatos si plin de vitalitate,fara cheltuieli costisitoare sau mult timp pierdut.

Voltaj:220v

Frecventa:50/60 Hz

Putere:1500 mA.

Frecventa infrarosu:6800 hz(680nm)

Frecventa ultrasunet:36.000 vibratii/secunda

Iesire: 35 VDC

Greutate cu cablu inclus : 270 gr

Rotatie cablu 360°Da

- Taxa de transport este 15lei la comenzile sub 150lei!
- Produsele comandate sunt livrate prin Curier Rapid!
- Comenzile primite pana la ora 15:00 se trimit in aceeas zi!
- Produsele comandate vor fi primite de catre client in maxim 5zile lucratoare!

Incearca si...