Statie Make-up Pierre Rene
Categorii
Menu
Statie Make-up Pierre Rene +
Statie Make-up Pierre Rene
Statie Make-up Pierre Rene Statie Make-up Pierre Rene Statie Make-up Pierre Rene Statie Make-up Pierre Rene Statie Make-up Pierre Rene

Statie Make-up Pierre Rene

2 403,80 lei

Produs nou

Adauga la lista dorintelor

Statia profesionala portabila de make-up este un produs modern si foarte rezistent, ce se transforma foarte usor din valiza incapatoare si practica, perfecta pentru depozitarea si transportul produselor si instrumentelor de make-up, in statie de make-up complexa, ideala pentru desfasurarea activitatii in salon. Designul statiei de make-up este inedit, iar compare-timentul principal din interior este prevazut cu tavite culisante pentru a asigura pastrarea si transportul in siguranta a produselor si instrumentelor de make-up. Cand sunt extinse, tavitele asigura un spatiu suplimentar de depozitare, iar in timpul transportului, acestea se restrang, inchizand optim compartimentul principal din interior. Creata dupa ultima tehnologie, statia profesionala portabila de make-up este dotata cu sistem de iluminare ON/OFF care permite reglarea intensitatii luminii si are un consum mic de energie. 

 Caracteristici principale: 
- Picioare telescopice
- Design ultramodern cu exterior din elemente turnate in ABS.

 - Sistem trolley cu rotite, special pentru usurarea transportului.

- Greutate mica a statiei de make-up: 14 kg. 
- Priza inclusa in statie de make-up.

- Interiorul este impartit in 4 compartimente, dintre care unul este prevazut cu 4 tavite culisante care se deschid larg in lateral. In timpul transportului, tavitele se culiseaza si se inchid. Dimensiuni ale statiei de make-up fara picioarele telescopice: - inaltime: 63cm; - lungime: 45cm; - latime: 22cm.

cost-livrare-hni-livrare-in-toata-romania

Produse similare