Ulei de masaj 500 ml Click pe lupa din colt pentru zoom
Ulei de masaj 500 ml

Ulei de masaj

 • New
 • Trimite unui prieten

  Ulei de masaj

  Ulei de masaj

  Destinatar(i) :

  * Câmpuri obligatorii

    sau  Anulează

34,05 lei

 • 1000ml
 • 500ml

Toate produsele se pot returna in maxim 14zile!

 ULEI DE MASAJ 500 ML/1000 ML

 

Cu miros neutru, imbogatit cu ulei de susan, unt de shea, extract de galbenele si ulei de jojoba, este special conceput pentru masaje lungi. Foarte alunecos si foarte economic, uleiul ofera protectie pielii si ii creste elasticitatea. Se poate combina cu cateva picaturi de uleiuri esentiale sau aromatice cu miros preferential.

Mod de Utilizare : Aplicati pe piele si masati.

Istoria ne-a arătat că masajul s-a practicat în toate timpurile şi a existat la toate popoarele cunoscute. În limba română, cuvântul masaj a fost introdus prin intermediul literaturii medicale franceze. Masajul a fost unul dintre primele şi cele mai simple mijloace descoperite de oameni pentru alinarea suferinţelor. Metodele de masaj utilizează două proceduri principale – acţionări ample asupra unor anumiţi nervi, anumite tendoane şi ligamente şi o varietate de mişcări care manipulează scheletul pentru a echilibra toate funcţiile corpului. Una dintre cele mai uşoare şi plăcute metode de evadare din cotidian este, fără îndoială, masajul. Acesta poate rezolva o mulţime de probleme de sănătate şi ne reîncarcă bateriile.

Unul dintre cele mai importante aspecte este, poate, circulaţia sângelui. Masajul ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi hidratează puternic ţesuturile pielii. Personal recomand uleiurile esenţiale şi unturile pentru masaj. Sunt cu adevărat eficiente şi fiecare şedinţă trebuie personalizată. Când vorbim despre masajul terapeutic, lucrurile se schimbă puţin; acesta are efect de ameliorare a trupului în perioada de convalescenţă, care a suferit diverse traumatisme, boli sau accidente. Este foarte importantă recomandarea medicului pentru că astfel cunoşti exact ce proceduri să aplici.

 

Daca doriti vizita unui Reprezentant de Vanzari HNI la dumneavoastra in salon va rugam sunati la numarul de telefon : 0751 349803 pentru a programa o intalnire.

- Taxa de transport este 15lei la comenzile sub 150lei!
- Produsele comandate sunt livrate prin Curier Rapid!
- Comenzile primite pana la ora 15:00 se trimit in aceeas zi!
- Produsele comandate vor fi primite de catre client in maxim 5zile lucratoare!

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: