Categorii
Uscator de par Pluma Oxy-Active 5500 Ga.Ma +
Uscator de par Pluma Oxy-Active 5500 Ga.Ma

Uscator de par Pluma Oxy-Active 5500 Ga.Ma

Producator: GA.MA

351,00 RON

Adauga la lista dorintelor

Are un motor durabil de tip AC, cu o putere de 2400W pentru o uscare mult mai rapida. Componentele interioare sunt invelite in turmalina, un material care in mod natural elibereaza ioni negative cand se incalzeste si de asemenea emite caldura infrarosie, care patrunde chiar in centrul firului de par, inainte de a raspandi spre exterior, pentru o uscare mai rapida, ceea ce inseamna o expunere la caldura mai redusa. Datorita tehnologiei Nano Silver, compenentele acestui uscator sunt acoperite cu nano particule avand proprietati antimicotice si antibacteriala, care pot imbunatatii sanatatea si bunastarea parului cu fiecare uscare.

Uscatorul Pluma 5500 Oxy- Active are 6 combinatii de putere si 3 temperaturi. De asemenea, are un buton pentru aer rece, care este folositor cand dorim sa facem o ultima fixare coafurii. Acesta vine la pachet cu 2 duze (4mm si 8mm) pentru a directiona aerul cu precizie, si un difuzor pentru bucle.

Este extreme de usor cu un design ergonomic pentru o utilizare usoara si contro. Miscarile sunt rapide si mult mai sigure datorita faptului ca este usor, in timp ce liberatatea de miscare este garantata de un cablu de 3 m.

Greutate: 547 gr

Putere: 2400W

Accesorii: 2 duze (4mm si 8mm) si un difuzor

cost-livrare-hni-livrare-in-toata-romaniaReview-uri Toate recenziile

Sumar

0

(0 Review-uri)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie parerea ta despre acest produs

Fii primul care lasa un review !

Scrie parerea ta

Uscator de par Pluma Oxy-Active 5500 Ga.Ma

Uscator de par Pluma Oxy-Active 5500 Ga.Ma

Da Nu