Uscator de par Power AC Long Life Motor 2200 W Negru GA.MA
Categorii

Uscator de par Power AC Long Life Motor 2200 W Negru GA.MA

236,81 lei

Produs nou

Acest produs dispune de garantie 24luni.

Adauga la lista dorintelor

Power este un uscător de păr, care oferă performanțe de top, datorită motorului său de curent alternativ puternic, proiectat și construit pentru a rezista printr-o utilizare continuă, repetată și prelungită, precum și la puterea de 2200 W.

Design-ul negru și carcasa complet moale și mată conferă eleganță uscătorului de păr, precum și  flexibilitatea necesară în al folosi fără a aluneca din mâinile tale.

Grila și conul interior sunt acoperite cu ceramică, care ajută la menținerea temperaturii aerului eliberat la un nivel constant și la distribuirea uniformă a căldurii, la tăierea timpilor de uscare și la îngrijirea părului, care va fi mai moale și mai sănătos.

Are 6 setări flexibile de viteză și temperatură pentru control complet. Viteza și căldura necesare pot fi ajustate ușor pentru a crea stilul perfect. Șase combninații cu 2 viteze și 3 temperaturi diferite asigură un control complet pentru coafare precisă și personalizată, astfel încât puteți decide să optați pentru uscarea ultra-rapidă sau acțiunea extrem de blândă a părului.

Uscătorul de păr are un atașament de duze și un filtru detașabil pentru a elimina orice acumulare de praf sau păr.

Filtrul pentru debit de aer detașabil face curățarea ușoară și rapidă. Filtrul pentru debit de aer detașabil al uscatorului dvs. de păr este ușor de întreținut. Demontati-l pur și simplu pentru a-l curăța. Făcând asta în mod regulat, veți preveni acumularea de praf și păr, care poate afecta performanța de uscare.

  • Uscător de păr puternic (2200 W)
  • Uscare rapidă
  • Protejează părul
CuloareNegru
Putere2200W
Trepte de temperatura3
Viteze2
Buton pentru aer receDa
Accesorii1 Duza
Greutate626
Sistem de incalzireTraditional
Lungimea cablului1,8 m
Tensiune220-240 V
Filtru detasabilDA
MotorAC
Dimensiunea prodsului26,5 x 23 x 8,5 cm

cost-livrare-hni-livrare-in-toata-romania