Categorii
Vopsea de par cu actiune echilibranta anti-galben - NO YELLOW COLOR CREAM +
Vopsea de par cu actiune echilibranta anti-galben - NO YELLOW COLOR CREAM

Vopsea de par Blond Deschis Rece 8 ICE No Yellow

Producator: Fanola

49,00 RON

Adauga la lista dorintelor

Seria de blond cu efect de alb-gheata, capabila sa deschida si sa depoziteze un pigment anti- galben, neutralizand reflexiile calde din parul natural.

Produs unic ce revolutioneaza colorarea si intretinerea parului blond.

No Yellow Color este linia tehnica exclusiva Fanola, alcatuita din vopsele colorante, superdeschise, decolorant si tonere pentru realizarea unui blond pur si absolut. Cu noua formula inovatoare fara PPD, culorile No Yellow sunt imbogatite cu modulatori cromatici speciali anti- reflexive tridimensionali deosebit de performanti, in masura sa optimizeze si sa neutralizeze efectul de galben nedorit in timpul serviciului tehnic din salon. Prin intermediul unor metodologii precise de lucru si fise cu date tehnice exacte, si mai ales cu sinergia produselor care alcatuiesc gama No Yellow, profesionistul poate obtine cu o absoluta siguranta si prin respectarea totala a parului, toate nuantele de blond (de la cald la rece) in functie de baza pe care se aplica si dorinta clientului.

Contine: extract de mure, struguri, coacaze cu proprietati de hidratare, antioxidanti si emolienti pentru un par sanatos si plin de vitalitate.

Parfum: fructe de padure

Mix:1:1,5 vopsea permanenta / 1:2-superdeschise si tonere  / 1:3 - ML.00 (vezi tabelul de mixare).

Mod de utilizare : Amestecati intr-un vas ne-metalic vopseaua No Yellow cu oxidantul Fanola,conform tabelului din specificatiile tehnice pe baza de aplicare. Respectati timpul de actiune.  Mod de aplicare: imediat dupa pregatirea produsului, aplicati uniform amestecul  pe parul uscat si nespalat. Clatire: dupa terminarea timpului de actiune, emulsionati si spalati bine parul pana cand curge apa curata, dupa care folositi samponul pentru par vopsit.   

cost-livrare-hni-livrare-in-toata-romaniaReview-uri Toate recenziile

Sumar

0

(0 Review-uri)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie parerea ta despre acest produs

Fii primul care lasa un review !

Scrie parerea ta

Vopsea de par Blond Deschis Rece 8 ICE No Yellow

Vopsea de par Blond Deschis Rece 8 ICE No Yellow

Da Nu