Comandă produse de peste 200 lei și ai TRANSPORT GRATUIT!

35 modele de unghii pentru Mireasa

35 modele de unghii pentru Mireasa

Manichiura de nunta este un aspect extrem de important pentru mirese. Orice mireasa doreste sa arate absolut impecabil in ziua nuntii, pregatindu-se pana in cel mai mic detaliu, de la rochie pana la varfurile unghiilor. Si cum in ziua nuntii toate privirile sunt atintite asupra miresei, aspectul unghiilor trebuie sa fie unul imaculat. Prin urmare, astfel de detalii in aparenta nesemnificative, asa cum este modelul unghiilor, au o mare importanta pentru mireasa.

Tocmai pentru ca ne dorim sa fii cea mai frumoasa si delicata mireasa, iti propunem o intreaga gama de modele de unghii pentru mireasa, din care sa te poti inspira pentru ziua cea mare. Descopera in cele ce urmeaza cum poti alege culoarea potrivita pentru unghii, care sunt cele mai populare modele de unghii pentru mireasa in 2021, cum sa iti intretii manichiura impecabila, dar si cateva imagini sugestive, perfecte pentru o mireasa eleganta si rafinata!

Cum alegi culoarea potrivita pentru unghii?

Modelele de unghii pentru mireasa urmeaza, de regula, o linie clasica, imbinand nuante naturale de nude, crem, bej sau alb. Printre cele mai populare modele de unghii pentru mirese in anul 2021 se numara manichiurile simple, cu unghii de marime mica, ce insufla naturalete si eleganta pentru tinerele mirese. Astfel, modelele de unghii pentru mirese din acest an oscileaza intre cele simple, clasice, cu diverse variatii de nude sau alb, dar si cele cu modele subtile.

Daca doresti sa dai dovada de finete, eleganta si rafinament, culorile naturale si modelele de unghii de mireasa simple sunt cele pentru care trebuie sa optezi. Nuantele nude vor arata intotdeauna mai fin decat nuantele stridente, total nepotrivite pentru manichiura unei mirese. Astfel, indiferent daca optezi pentru modele de unghii pentru mireasa cu oja semipermanenta, modele de unghii cu gel pentru mireasa sau modele cu tips, la nunta unghiile miresei trebuie sa se pastreze cat se poate de feminine si elegante.

Modele de unghii pentru mireasa

Te simti coplesita de numarul mare de optiuni de modele de unghii pentru mireasa? Descopera modelele de unghii in tendinte in 2021 si alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine stilului si personalitatii tale.

Modele simple si elegante

Unghiile scurte, dar ingrijite, se numara printre cele mai populare tipuri de unghii. Cu toate acestea, poti opta pentru un model elegant al unghiilor. Cu atat mai mult cu cat exista o multime de modele elegante, chic, dar si mai complicate, care pastreaza insa aceeasi eleganta. Desigur, daca doresti un impact mai puternic, poti alege un substrat roz sau nude, cu detalii decorative.

Modele geometrice

Nici modelele geometrice de unghii pentru mireasa nu se lasa mai prejos in popularitate. Exista o multime de mirese ce opteaza pentru cele mai variate forme geometrice pentru unghiile de mireasa. Desigur, desenate cu oja semipermanenta colorata intr-un mod estetic, in nuante neutre, deloc stridente sau lipsite de eleganta.

Modele florale de unghii pentru mireasa

Florile si nuntile se potrivesc de minune, motiv pentru care un design floral al manichiurii si pedichiurii miresei pot adauga o nota eleganta prezentei tale in aceasta zi importanta. Exista o gama variata de modele florale de unghii pentru mireasa, efectul general depinzand si de culorile pe care le alegi pentru baza unghiilor si pentru flori.

Modele cu pietre

Daca vrei sa fii extra in ziua nuntii tale, poti opta pentru modele de unghii de mireasa cu pietre. Asociate cu nuante de alb laptos, acestea creeaza manichiura perfecta pentru ziua nuntii, pastrandu-si eleganta si rafinamentul atata vreme cat nu vei exagera cu numarul cristalelor.

Modele abstracte

Exista o multime de mirese atipice cand vine vorba de realizarea manichiurii si pedichiurii pentru ziua nuntii lor, optand pentru modele abstracte de unghii. Si vestea buna este ca aceste modele de unghii de mireasa se numara in topul trendurilor in 2021.

Modele de unghii pentru mireasa cu sclipici

Printre modelele de unghii recomandate ca fiind in trend in 2021 pentru mirese se numara unghiile cu sclipici si baze de nude. Sclipiciul nu se va demoda niciodata si cum miresele trebuie sa fie cea mai stralucitoare prezenta de la nunta, un strop de sclipici asortat estetic cu baza unghiei nu ar strica nicidecum aparitiei lor!

Modele de unghii pentru mireasa 3D

Trendul unghiilor cu modele 3D a crescut in 2021, iar miresele nu se abat nicidecum de la el. Drept dovada, exista numeroase modele 3D pentru unghii de mireasa, care mai de care mai glamouroase si mai sofisticate.

Modele de unghii pentru mireasa ombre

Esti in cautarea unui design de unghii pentru nunta simplu si elegant? Atunci modelele de unghii pentru mireasa ombre ar putea fi cea mai inspirata alegere. Acestea imbina perfect doua culori nude delicate si vor arata si mai deosebit daca optezi si pentru o unghie cu accente dantelate.


Cum iti intretii manichiura impecabila

Manichiura imaculata de nunta pentru o mireasa combina sensibilitatea si finetea intr-un singur design. Insa pentru a obtine un look impecabil al manichiurii este nevoie de o vizita la salon, acestea dispunand de toate ustensilele necesare unei manichiuri fara cusur. Deja am discutat intr-un articol anterior cum sa ai unghii sanatoase si ingrijite, sfaturi ce te vor ajuta in mentinerea unei manichiuri impecabile.

Curatarea unghiilor, curatarea cuticulelor, pilirea si lustruirea unghiilor, aplicarea unui sistem de lac gel sau a ojei semipermanente, dar si aplicarea unui ulei pentru cuticule sunt cei mai importanti pasi in intretinerea unei manichiuri impecabile, asa cum ar trebui sa fie orice manichiura a unei mirese.


35 de modele de unghii pentru mireasa la moda in 2021

Daca ai nevoie de o sursa de inspiratie in plus in ceea ce priveste modelele de unghii pentru mireasa in tendinte in 2021, iata cateva dintre cele mai populare alegeri in randul mireselor!

  • Modele de unghii pentru mireasa simple


  • Modele de unghii pentru mireasa cu sclipici


  • Modele de unghii pentru mireasa cu pietre


  • Modele de unghii french pentru mireasa


  • Modele de unghii pentru mireasa abstracte



  • Modele de unghii pentru mireasa ombre


Speram ca ai reusit sa-ti gasesti sursa de inspiratie in varietatea de modele de unghii pentru mireasa prezentate mai sus. Indiferent de alegerea facuta, suntem siguri ca vei fi cea mai stralucitoare prezenta in marea zi din viata ta, iar unghiile vor avea un cuvant important de spus in acest aspect. Desigur, nu uita nici de vizita la cosmetica, la machiaj si la coafor!